Lian1
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-26-2024 09:39 AM in
Galaxy S
Merhaba Reels videoları izlerken aşağı kaydırdıkça bu günde en az 2 defa başıma gelip takılıyor. Video sanki basılı tutuluyormuş gibi oluyor nasıl düzeltebilirim ? Sıfırlama işe yaramadı.
5 Comments
Lian1
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 09:40 AM in
Galaxy S
Cihazım S24 Ultra
aLyssia
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 09:52 AM in
Galaxy S
Benim S20FE cihazımda da aynı sorun var. Durum Instagram'dan kaynaklı bir sorun.
Lian1
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 10:18 AM in
Galaxy S
Instagram ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Huawei tabletim var orada böyle bir problem yok iPhone 14 Pro Max var böyle bir problem yok aynı şekilde 4 hafta önce de 15 Pro Max kullanıyordum orada da hiçbir zaman böyle bir problem olmadı bence tabii ki de gerek yazılımıyla gerek telefonuyla gerekti anlamıyla tamamen bir çöpten ibaret olan Samsung'la ilgili bir sorun var🫠
leo2024
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 10:40 AM in
Galaxy S
Muhtemelen yetersiz bellek sorunu. Dahili depoda yeterli boş alan yoksa bu durum cihazın işlem gücünü bariz biçimde etkiler; sayfaları geç yükleme, videoların yanı sıra uygulamalarda donma, zaman zaman ısınma, Play Store, S. Galaxy vs. mağazalardan uygulama indirememe gibi. Eğer dahili depo %90 civarı doluysa, boşaltmayı ve mümkün uygulamaları SD karta taşımayı deneyin.
S24UltraSever
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 11:36 AM in
Galaxy S
Android le alakalı dostum realme cihazda da aynı sorun var benim s24 ultra da da var çokta aman aman bir sorun değil basılı tutup çekince düzeliyor hayırlı günler.