cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İcon büyütme

(Topic created on: 09-10-2024 01:32 PM)
296 Views
-WANDETTA-
Expert Level 5
Options
Galaxy S

İconlari en yüksek ayara getirince sadece en alttaki ızgara dakiler büyüyor diğerleri neden büyümüyor 

image

12 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Good lock'ta bununla ilgili bir ayar açık kalmıştır. Bende bir sorun yok.
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Baktım birşey bulamadım..ızgara kaç kaç olacaka acaba o ayarlarla ilgili olabilirmi..
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Onunla ilgilide olabilir. Bende ekran matrisi 4x5.
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Benimde aklımda o geldi bı bakayım..sendeki kaç kaç ta
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bendeki her ikiside 4x5'te yani stock.
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Denedim olmadı .hep denedim.. sağol bro..
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim bro. Yinede bir uygulamayı sıfırla veya sil yeniden yükle düzelmesi gerekiyor.
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bende şarj göstergesi, Wi-Fi'nin falan olduğu yerde geçici bir amoled yanığı oluşuyor sende de benzer bir durum var mı? Mesela diyelim ki bir alarm kurdum üstte alarm simgesi belirdi bir süre sonra alarmı kapatınca ve alarm simgesi gidince orada hâlâ yanık olarak duruyor ama bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor. Quick Panel'i indirince şarj göstergesi, sinyal gücü gibi şeylerin de izini görüyorum. Sanırım yavaştan başlıyor. Mesela yanıkta falan şarjım %58 gibi gözüküyor o an şarjım %54 oluyor ama mesela aynı yere şarjım %20 olunca baksam %30 falan olarak gözükecek.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Geçmiş olsun. Maalesef senin telefonunda ekran yanığı başlamış durumda şuan daha ilk aşamaları. Sana tavsiyem servise ver ücretsiz ekran değişimi yapılması gerekiyor. Bende çok şükür bir sorun yok. Ben parlaklığı ilk zamanlar %50 gibi bir ayarda kullanırdım. Daha sonra aylardır %30-40 gibi kullanıyorum. Senin telefonunun parlaklığı çok ise belki o yüzden olmuştur.