cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ön kamera dizaynı değiştirilmeli

(Topic created on: Monday)
30 Views
eqltay
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar biliyorsunuz samsung uzun yıllardır bütün telefonlarının ön kamerasını yuvarlak ve tek göz şeklinde yapıyor.

Sizce de samsung ön kamera dizaynını ekrana yerleştirilmiş yuvarlak görünümden daha yumuşak daha göz alıcı tasarımlar ile yenilemeli mi? 
Siz bu konuda nasıl düşünüyorsunuz ?
31 Comments
Galaxy S
Nasıl bir şeyi kastediyorsun zaten tek bir lens var nasıl bir dizayn olabilirki
eqltay
Active Level 2
Galaxy S
Örneklendirmek istiyorum ama örnek göstermek istediğim sevmediğim bir marka kopyası gibi olmasını da istemiyorum
iphone mesela uzun yumuşak kenarlı
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
iphone uzun olmak zorunda olduğu için uzun
eqltay
Active Level 2
Galaxy S
Tasarımsal anlamda samsung da bunu yapabilir bence
Tüm android telefonlar geçmişten beri ortada tek nokta gibi kendini belli ediyor samsung kendine has bir stil getirebilir
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
Kendine has diyorsun sonra apple diyorsun. Bence sade ve hoş duruyor tek nokta. Telefonun ön tarafı konusunda daha önemli olan degistirilmesi gereken şeyler var bence. Dediğim gibi Apple uzun olmak zorunda olduğu için, siz onu keyfi yapıldı sanıyor olabilirsiniz ama orda 2 sensör 1 kamera var appleın ön kamerasında. Samsung'un sade hali bencd iyi. Ama eğer yenilik istiyorsaniz OnePlus telefonlarda dediğin şey mevcut, oxygenOs14 olması lazım
eqltay
Active Level 2
Galaxy S
Ya kankam sensin tamam da samsungun kendine has bir şey yapması ve kendini belli etmesi sizce kötü bir şey mi ?
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
kendine hasa örnek versen yorumlucam da vermiyon.
eqltay
Active Level 2
Galaxy S
İşte size de soruyorum aklıma tam gelmiyor ama yuvarlakta hoşuma gitmiyor Tüm android markaları böyle olduğu için
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
Yuvarlağın hoşuna gitmemesinij sebebi tüm androidlerin böyle olması mı? Ne mantıksız sebep. Bu arada hepsi böyle değil. Eğer apple gibi yüz tanıma sistemi getirirlerse bu değişir ama getirirlerse de kopya sayılır