cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çift sim kart

(Topic created on: 10-05-2021 10:35 AM)
570 Views
özer1979
Active Level 2
Options
Galaxy S

Samsung s20 kullanıyorum, 1. Hattımda konuşurken 2. Hattıma gelen çağrı uyarısı alamıyorum. Ayarlardan yapmaya çalıştım fakat olmadı. 

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Turkcell arama yönlendirme için ücret alabiliyor eğer kullandığınız operatör Turkcell'se diğer SIM kartınızda Vodafone veya Turk Telekom'u kullanıyorsanız diğer SIM kartınızı yönlendirmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca Turk Telekom hatları için arama bekletme özelliğini aktive etmek için Turk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden hat ayarlarından çağrı/arama bekletme servisini aktif edin.

View solution in context

0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba özer1979,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Telefon uygulamasına girip sağ üstte 3 noktaya basın daha sonra ayarlar, diğer ayarları seçin listenin altından 2. SIM kartınız için arama yönlendirme ayarlarına girip ulaşılamadığında seçeneğini 1. SIM kart numaranızı +905... şeklinde yazıp etkinleştirin
0 Likes
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Turkcell arama yönlendirme için ücret alabiliyor eğer kullandığınız operatör Turkcell'se diğer SIM kartınızda Vodafone veya Turk Telekom'u kullanıyorsanız diğer SIM kartınızı yönlendirmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca Turk Telekom hatları için arama bekletme özelliğini aktive etmek için Turk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden hat ayarlarından çağrı/arama bekletme servisini aktif edin.
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
İki hat için de arama yönlendirmeyi birbirinin numarasına olacak şekilde ayarlamayı unutmayın.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba özer1979,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes