cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çift sim kart aynı anda arama almıyor

(Topic created on: 4 weeks ago)
108 Views
sariankara
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Telefonumda 1 fiziki sim 1 e sim vardı. Fiziki sim ile görüşürken e simde ki hattım arama aldığında karşı ulaşılamıyor uyarısı veriyordu.

Şimdi ikisini de fiziki yaptım sorun hala devam ediyor. Bunun çözümü nedir iş hattını kullanamıyorum. Müşteriler ulaşamıyor. 
10 Comments
muhmak
Active Level 4
Galaxy S
Çoğu model aynı anda aktif olamıyor, ulaşılamıyor,telefonunuz nedir?modeli?
0 Likes
sariankara
Beginner Level 4
Galaxy S
S24 ultra
Forumda başka bir sayfada WiFi aramasını öncelik yaptığında WiFi olan yerde çözdüğünü söylüyor ama dışarıdayken ne yapacağım
0 Likes
xHarunx
Active Level 6
Galaxy S
Bende 2 side aktif çalıyor s24 u fiziki
0 Likes
muhmak
Active Level 4
Galaxy S
Samsung'un çift hatlı telefonları vardır ve her iki hat da beklemede aynı anda aktif olabilir (DSDS). Ancak bir hat kullanılırken diğerinin de tamamen aktif kalıp arama alabildiği (DSDA) modelleri güncel ürün gamında standart olarak bulunmamaktadır
0 Likes
muhmak
Active Level 4
Galaxy S
modelin spesifik olarak "Çift SIM Bekleme Modu" (DSDS) mu yoksa çok nadir olan "Çift SIM Aktif Modu" (DSDA) mu desteklediğini teknik özelliklerinden kontrol etmek en doğrusudur. Ancak büyük olasılıkla DSDS özelliğine sahip olacaktır
0 Likes
Galaxy S
Her iki sim için VoLTE özelliğini açın. İse yaramazsa biri 4g de kalsın diğerini 3g ye düşürün. Muhtemelen bu ikisi bir işe yaramayacaktır en kötü ihtimal önemli olmayan sim için yönlendirme servisini açın aramalariniz baska bir cihaza yönlendirilecektir
0 Likes
Galaxy S
A54 de birisiyle konusurken diğer hattımı arandığında çağrı geliyor onunla konuşup ilk konuştuğum kişiyi beklemeye alıyor
0 Likes
muhmak
Active Level 4
Galaxy S
Bu DSDS,DSDA değil aynısı s24 ultrada da olur bu arama ayarlarından ayarlanır
0 Likes
muhmak
Active Level 4
Galaxy S
S24 ULTRA ve bir çok telefon sadece DSDS tir,sizin istediğiniz DSDA bildiğim kadarıyla böyle bir telefon turkiyede satılmıyor
0 Likes