Original topic:

s20fe ve note 10 kullananlar

(Topic created on: 02-09-2021 03:04 PM)
696 Views
Anlıyorum
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar merhaba kız arkadaşıma hediye olarak note 10 veya s20 fe alıcam ama instagrama hikaye, resim ve video yüklediğinde kalitesi düşüyor diyorlar kendim iphone kullanıcısıyım s8 de iş için kullandığım bir ürün ve evet s8 de instagrama bir şeyler atınca bozuluyor bir ara a71 de kullandım onda da aynı sıkıntı vardı maalesef kısa bir süre android kullandım ve memnun kalmadım tekrar iphone geri döndüm. Bir arkadaşım üst seviye olan samsung cihazlarında instagramda kalite düşüklüğü olmuyor dedi bilginize ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim özelliklere bakınca ikiside kaliteli gibi duruyor ama kullanıcılar yorum yaparsa çok daha memnun kalırım bir de pahalı arkadaşlar o kadar parayı instagramda kalite düşüren bir cihaza vermek istemiyorun

10 Comments
HYMG
Active Level 8
Galaxy Note
note 10
Anlıyorum
Active Level 6
Galaxy Note
note 10 öneriyorsunuz sanırım
Emree1
Expert Level 2
Galaxy Note
Yeni samsung cihazlarda instagram modu var kamerada kalitede bir sıkıntı olmuyor
Anlıyorum
Active Level 6
Galaxy Note
peki hangi telefonu önerirsiniz
Galaxy Note
S20Fe kesinlikle
Anlıyorum
Active Level 6
Galaxy Note
benimde gönlüm s20 fe araştırıyorum kendime bile alasım geldi instagrama resim yükleyince görüntü kalitesi çok düşüyor mu bilginiz var mı
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy Note
çok büyük bir kayıp olmuyor. zaten S21 serisi tanıtılırken Instagram ile yeni bir iş birliği içinde olduklarını da duyurdular.
PriceTR
Active Level 8
Galaxy Note
Kesinlikle s20fe. Kamera konusunda s20fe daha iyidir. Ekran deneyimi ve hız konusunda da. Oyun oynayan biriyseniz oyun performansını bilmiyorum.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy Note
eğer kalem zevki var ise note 10 güzel seçim olur ama olmaz ise s20fe daha iyi