Original topic:

Note 10 lite one ui 3.0 deneyimi.

(Topic created on: 02-09-2021 02:16 PM)
559 Views
xcxlxr
Active Level 8
Options
Galaxy Note

Bu sefer olmuş diyebilirim. Başa yükleme sonrasında cihaz hafif ısındı ve takıldı. ( Doğal olarak.) Sonra cihaz alıştı ve şuan gerçekten telefon çok hızlandı.  Animasyonları sevdim. Pili hafif biraz daha hızlı gidiyor gibi ama endişe verici bir pil kaybı yok. Zaten one ui 2.5 ile ısınma sorununu bir nebze düzeltmişlerdi one ui 3.0 ile de geliştirmişler. Telefonu gerçekten optimize etmeyi başarmışlar.  Samsung a biraz kızgındım fakat bu güncelleme ile biraz kızgınlığım hafifledi.  😂. ( güncelleme oturduktan sonra telefona wipe cache partition ve repair apps yaptım. daha güzel oldu. )

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
S10 serisi hariç neredeyse herkes oldukça memnun One UI 3'ten. Cihazın çok daha hızlı ve akıcı çalıştığını söylüyorlar.
PriceTR
Active Level 8
Galaxy Note
Zaten şikayetçi olan daha güncellemeyi almamış olan s10 ve güncellemeyle pili daha çabuk biten s10+. Onun dışında bir sorun yok gibi.
AKDx
Active Level 5
Galaxy Note
Repair apps ne oluyor tam olarak?
xcxlxr
Active Level 8
Galaxy Note
cihazı recovery moduna aldıktan sonra em altta gözüken bir seçenek. bütün uygulamaları tekrar optimize etmeye yarıyor
AKDx
Active Level 5
Galaxy Note
anladım hocam güncelleme sonrası formata gerek yok o zaman ikisini yapsam yeter
xcxlxr
Active Level 8
Galaxy Note
genelde bunları yapıyorum ben . tümden sıfırlamadan önce bütün verilerimi yedeklemek zorunda kalıyorum bir sürü GB resim vs olduğu için sıfırlama yapmıyorum. yalnız seni uyarayım. cihazı recovery moduna almak bunu bilmeyenler in riskli bir şey. yanlış bir tuşa basarsan bütün verilerini silip Hard reset atabilirsin. Diklatli olman lazım. ayrıca android 11 ile birlikte recovery moda almak için artık telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyor.
AKDx
Active Level 5
Galaxy Note
bilgisayara başladıktan sonra mı recovery moda alacağım yoksa bi uygulama falan mı indirmem lazım
xcxlxr
Active Level 8
Galaxy Note
uygulamaya gerek yok. öncelikle telefonu usb kablo ile bağlıyorsun. sonra telefonu kapatıyorsun. kapattıktan sonra ses açma ve güç tuşuna ta ki recovery mod a gelene kadar basıyorsun. sonra karşına recovery ekranı çıkıyor. benim seçtiklerim hafif temizlik ve optimize etmekten ibaret. Eğer çok fazla resim ya da videon yoksa , varsa bile yedeklemek senin için sorun değilse en kolayı normal ayarlardan telefonu sıfırlamak olur. Çoğu kişi recovery moduna girmeye çalıştığında karşılarına çıkan o ekrandan tırsıyor telefonu bozdum mu diye. Normal kullanıcılar sıfırlamayı tercih edebilir. 😁
xcxlxr
Active Level 8
Galaxy Note
recovery moduna aldıktan sonra birkaç tane wipe ile başlayan şey var. direk wipe yazıyor diye yanlış olana basma 😅. böyle bir şey yapmazsın zaten ama ne olur ne olmaz uyarayım dedim.😁