Resolved! Solved

Original topic:

note20 ultra

(Topic created on: 01-27-2021 12:26 AM)
565 Views
Emre95
Active Level 2
Options
Galaxy Note

3 ay oldu telefonu aldığım zaman sarj yüzde 15 den sonra çok hızlı düşüyor hatta yüzde 5 ten sonra 1 bucuk dk da sıfırlıyor bu durum doğal mı başına gelen var mi sanki önceden böyle değildi yada böyleydi ben yeni fark ettim 

9 Comments
CMVLK
Active Level 3
Galaxy Note
Bende 3 4 ay önce aldım ön sipariş ile. Bende de aynı durum var öncesinde note 10+ varken sarjım yüzde 5 te rahat rahat işimi bitirip sarja takıyordum ama note20 ultra da yüzde 5 civarına geldiğinde 30 40 saniye süre kalıyor sarja yetişmek için.
Emre95
Active Level 2
Galaxy Note
hiç teknik servisle konuştunuz mu konuyu bilgilendirme yaptılar mı
Emre95
Active Level 2
Galaxy Note
hiç teknik servisle konuştunuz mu konuyu bilgilendirme yaptılar mı
CMVLK
Active Level 3
Galaxy Note
Yok hiç konuşmadım. Önümüzdeki hafta içinde zaten teknik servise telefonu göndereceğim ekran değişimi yapılacak. O arada bu durumuda soracağım
Emre95
Active Level 2
Galaxy Note
birde son bisey daha rahatsız ediyorum ama 2 haftadır telefonumda youtube play de video dolarken orta kısımda ki yuvarlak nokta nokta olarak gözükmeye başladı members hızlandı bunlar sizde de oluyor mu güncellemeden dolayı dedi servisi aradığımda
CMVLK
Active Level 3
Galaxy Note
Ben telefondan youtube hiç kullanmadım desem yalan olmaz. Genel olarak tabletten kullanıyorum. Tablette o şekilde bir sorun ile karşılaşmadım. tab s7+
Emre95
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkür ederim.
CMVLK
Active Level 3
Galaxy Note
rica ederim
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Emre95,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes