cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dex Görüntü Kalitesi Sorunu.

(Topic created on: 3 weeks ago)
132 Views
sûfi
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Yardım Lütfen. Note20 Ultra telefonumum Dexte sadece FHD ve 1660p görüntü kalitesi mevcut. Godloock indirdim Multistarın içerisinde I Love Dex kısmından yüksek görüntü kalitesi seçeneğini de aktifleştirdim ama hala aynı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Çözümü nedir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Roméo
Active Level 1
Galaxy Note
Wireless görüntü aktarımı ile veya PC aracılığıyla Dex yazılımı kullanıyorsan çözünürlük sabit kalıyor.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Siberizm
Active Level 3
Galaxy Note
Muhtemelen monitor veya televizyonunuzdan kaynaklı bir sorun. Ekran çözünürlüğü ne kadar desteklerse o kadar görüntü alıyor olabilirsiniz. Ya da bağladığınız kablonun desteklediği görüntü desteği bu kadar olabilir
0 Likes
sûfi
Beginner Level 2
Galaxy Note
Aynı monitör aynı aparatlar s8 de wqhd seçeneği var ama. Note20 ultrayı yeni aldım. Böyle bir sorunla karşılaştım
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Galaxy Note
Bu yazılımsal bir sorun olamaz kesinlikle. Yani yazılımsal ama belliki bilinçli bir kısıtlama yapılmışa benziyor. Tahminim bu yönde ancak Samsung destek ekibiyle iletişime geçerseniz daha net tespit yapılabilir
0 Likes
Solution
Roméo
Active Level 1
Galaxy Note
Wireless görüntü aktarımı ile veya PC aracılığıyla Dex yazılımı kullanıyorsan çözünürlük sabit kalıyor.
0 Likes