Resolved! Solved

Original topic:

note 9 4.5 g sorunu

(Topic created on: 01-29-2020 04:44 PM)
921 Views
eraynas
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Galaxy note 9 4.5 g yazmasına rağmen internete girememe sorunu yaşıyorum defalarca members üzerinden hata bildirimi yaptım çözüm yok format çektim sorun çözülmedi son olarak alakası olmadığını düşüyorum ama sim kartı değiştirecem ... bu sorunu yaşayan varmı... ???

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçili olmalıdır. Seçili olduğu halde sorun devam ediyorsa farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz.

Yedekleme sıfırlama yaptığınız halde sorun devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
UmtTncr
Active Level 8
Galaxy Note
turk telekom 4.5 destekler sadece note 9 da
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
nasıl yani :))
0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Galaxy Note
teknik servise başvurunuz
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
zekice fakat sürekli yaptığı bişey değil...
0 Likes
UmtTncr
Active Level 8
Galaxy Note
note 10 al o zaman aga soru sorup durma bana
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
kusura bakma abi özür dilerim abi
0 Likes
GX5632
Active Level 6
Galaxy Note
Operatörünüze ait şebeke ayarlarını indirmeniz gerekebilir.
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçili olmalıdır. Seçili olduğu halde sorun devam ediyorsa farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz.

Yedekleme sıfırlama yaptığınız halde sorun devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
selam yeşil, tahmin edebileceğin herşeyi denedim sorun düzelmiyor yazılımsal olduğunu düşünüyorum.. servise götürmeyi düşünüyorum fakat daimi ve kararlı bir sorun değil ekran kayıtları falan var ama bunu servise anlatmak ve sorunu çözümünü bulmak kolay olmayacak ve çözümsüz dönmek istemiyorum.
0 Likes