cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

note 9 4.5 g sorunu yalnız türkcell hatta mı yaşanıyor...

(Topic created on: 01-30-2020 07:24 AM)
786 Views
eraynas
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar note 9 cihaz kullanıp 4.5 g sorunu yaşan varmı ( 4.5 g ye bağlı olmasına rağmen internete girememe ) varsa kullandığı hat türkcell mi .. sorunu yaşayanların ortak noktası türkcell gibi görünüyor... ??? 

Sorunun geçici çözümü cihazı uçak moduna alıp geri açmak ... !!!  Samsung ile turkcell ile defalarca görüşmeme rağmen sonuç alamadım ... :::@

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Şebeke sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.
Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
30 Comments
Bogicik
Active Level 6
Galaxy Note
Merhaba sorunu yaşayanların ortak noktası Turkcell değil Samsung. Gelen Android 9 güncellemesinden sonra giden internetimi telefonu uçak moduna alıp kapatarak düzeltiyordum daha sonra cihazı servise gönderdim ve sorunum çözüldü.
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
servise gönderip tekrar aynı sorunu yaşayan biri ile de görüştüm malesef 😞
Bogicik
Active Level 6
Galaxy Note
Bu arada sim kartınız eskiyse bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz.
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
sim kartım yeni bende aynı şekilde sizin dediğiniz gibi uçak modunu aç kapa yaparak düzeltiyorum..
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy Note
yapılandırma ayarlarını telefonunuza hiç uyguladınız mı
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
şu şekilde yapılandırma zaten şebekeden isteyemiyorsun otomatik yükleniyor .. silerek denedim içinde değişiklik yaparak denedim ne denediysem olmadı sanırım servis yolu göründü...
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy Note
bazen otomatik gelmiyor telefonu yeni almışsan sen bi kerede olsa yapılandırma almalısın
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy Note
2. bi ihtimal de eger hattına 6 aydır tl yüklemiyor isen hatta veri geliyor gibi görülsede kısıtlanmıştır
0 Likes
HATİCEÇUHA
Active Level 7
Galaxy Note
En son güncelleme kaynaklı oluyor bana da daha önce servis hat telefon dendi fakat güncelleme olduğu uzun görüşme ve testler sonucunda net belli oldu. Hattımı başka bir telefon da test ettim
0 Likes