Resolved! Solved

Original topic:

note 10 plus turkcell hat

(Topic created on: 02-25-2020 01:15 PM)
1173 Views
Grkt
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 10 plus kullanıyorum. Turkcell ile mobil veri sürekli kopuyor. Acil konu hakkında yardım bekliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Grkt,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaşanılan sorunun analizi için Turkcell ve Samsung çalışmalara devam etmektedir. Durum, en kısa sürede çözüme ulaşacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
17 Comments
TeknolojiAdam
Active Level 5
Galaxy Note
kardeşin HAYIRLI olsun önce böyle konuları burdan bilgi alamazsın direk türkcell yetkili mağazasına git. yada müşteri hizmetlerini ara türkcell müş. hiz.0532 532 00 00 bak numara bu👍😃
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
direk 532 yazarsada arıyor
Grkt
Active Level 1
Galaxy Note
Kardeşim ne tipte bilgiler alabiliyoruz buradan?
Vodafone kullanırken bir problem yaşamadım cihazla. Turkcell ile problem oluyor. Cihazda skinti var.
0 Likes
İE1905
Active Level 1
Galaxy Note
s10 plus kullanıyorum aynı sorun bizdede var 2.5 aydır aramadık gitmedik yer kalmadı ama rezil samsung hala çözemedi yapcak bisey yok servise gitsen sallıyorlar maalesef rezillik..
0 Likes
TeknolojiAdam
Active Level 5
Galaxy Note
direk müşteri hizmetlerini yada moderetör ile iletişime geçin
0 Likes
Grkt
Active Level 1
Galaxy Note
Ben boyle rezillik görmedim. Turkcell de çok oralı olmuyor anladgm kadarıyla. Vodafone a tekrar geçiş yapmak durumunda kalicaz ne yapalim
0 Likes
AsilTurk
Expert Level 2
Galaxy Note
5G çalışması olabilir Turkcelle bi görüş.
0 Likes
Grkt
Active Level 1
Galaxy Note
Ciddi şikayetler var forumlarda. Hem samsung için çok üzücü bir durum hemde turkcell için.
Turkcell den çok samsung daha çok kaybeder bu durumda. Amerika ve Asya pazarına sunduğu snapdragonlu modellerde hiçbir problem olmazken, Avrupa modellerinde yani exynoslu işlemcilerde ciddi problemler var. Telefon asıl işlevini yerine getiremiyor şaka gbi. Buna bilmem kaç megapixel lik kamera koysan ne olur
0 Likes
AsilTurk
Expert Level 2
Galaxy Note
moderatorler bu yorumu silerler haberin olsun eleştiriye gelemezler.
0 Likes