Original topic:

note 10 lite

(Topic created on: 10-20-2020 04:50 PM)
628 Views
omerselam21
Active Level 5
Options
Galaxy Note

Sabah 8:30 da şarj tam dolu çıkarttım. 2 saat 44 dakika ekran süresi ve kalan 35. 4500 mah bataryaya sahip telefonlar içinde çöp. Samsung müşteri kaybetmek için her şeyi yapıyor 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba

Samsung members> yardım al> interaktif kontroller bölümünde pil testi yapmanızı tavsiye ederim kötü çıkarsa en yakın Samsung servisine cihazı götürün Eğer iyi çıktıysa size tavsiyelerim

cihazı güç tasarruf modunda kullanıyorsanız kapatın cihaz güç tasarruf modunda daha çok zorlanıyor ve daha hızlı tükeniyor kendim deneyip gördüm yazılımsal bir sorun Ayrıca kullanmadığınızda konum Bluetooth gibi özellikleri kapatın cihazınızın parlaklığını olabildiğince az kullanım Ayrıca hata raporu göndermenize tavsiye ederim

Samsung members> yardım al> hata raporu adımlarını takip ederek gönderebilirsiniz

View solution in context

Solution
TwoUI
Active Level 9
Galaxy Note
benim sana tavsiyem; Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Uygulama Güc Yönetimi > Uyku modundaki uygulamalar > uygulama ekle.burada istediklerini seç bunlar arka plana alındığı gibi kapanır ve güç tasarrufu sağlar istersen güç tasarrufu modunu da kullanabilirsinz. iyi akşamlar diliyorum

View solution in context

11 Comments
pentagenist
Active Level 6
Galaxy Note
Ne kadar aktif kullandığına bağlı
omerselam21
Active Level 5
Galaxy Note
bundan önce 3 tane daha 4500 mah kullandım 8:30 saat ekran süresi veren telefon gördüm **bleep** 4 saati geçmiyor
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba

Samsung members> yardım al> interaktif kontroller bölümünde pil testi yapmanızı tavsiye ederim kötü çıkarsa en yakın Samsung servisine cihazı götürün Eğer iyi çıktıysa size tavsiyelerim

cihazı güç tasarruf modunda kullanıyorsanız kapatın cihaz güç tasarruf modunda daha çok zorlanıyor ve daha hızlı tükeniyor kendim deneyip gördüm yazılımsal bir sorun Ayrıca kullanmadığınızda konum Bluetooth gibi özellikleri kapatın cihazınızın parlaklığını olabildiğince az kullanım Ayrıca hata raporu göndermenize tavsiye ederim

Samsung members> yardım al> hata raporu adımlarını takip ederek gönderebilirsiniz
omerselam21
Active Level 5
Galaxy Note
oldu mu telefon 3310 :)
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy Note
😂😂😂😂😂 Yok ya 3310 bataryası yeni 2-3 hafta gidiyordu Maşallah telefon çekiç niyetine kullanılıyordu Şimdikiler de o batarya o dayanıklılık yok
pentagenist
Active Level 6
Galaxy Note
Çok fazla hafızası dolu olabilir.
omerselam21
Active Level 5
Galaxy Note
yok hocam 32 gb dolu
pentagenist
Active Level 6
Galaxy Note
O zaman bir servise götür derim.
Solution
TwoUI
Active Level 9
Galaxy Note
benim sana tavsiyem; Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Uygulama Güc Yönetimi > Uyku modundaki uygulamalar > uygulama ekle.burada istediklerini seç bunlar arka plana alındığı gibi kapanır ve güç tasarrufu sağlar istersen güç tasarrufu modunu da kullanabilirsinz. iyi akşamlar diliyorum