Original topic:

note 10 lite

(Topic created on: 04-21-2020 10:49 PM)
597 Views
matay
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Note 10 lite kullanan arkadaşlar programlar arasında note 5de kullandığım diğer bütün note larla uyumlu pdf'e yaz programı yok sizde var mı acaba

0 Likes
9 Comments
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
Write on Pdf uygulaması önyüklü olarak geliyor. İndirmiş olduğunuz herhangi bir pdf dosyasını önce işaretleyin. Sonrasında sağ üst noktada bulunan 3 noktaya basıp "birlikte aç" kısmına basın. Sonrasında sistem size pdf dosyasını açabilecek tüm programları gösterecek. Hemen akabinde Write on Pdf uygulamasını seçin.
matay
Active Level 3
Galaxy Note
Bunu biliyorum ancak telefonumda yüklü değil siz note 10 lite mı kullanıyorsunuz. Yani sizde var mı
0 Likes
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
Eğer yüklü değilse internetten apk olarak indirmenizi tavsiye ederim. Note 9 kullanıyorum. Ben de en başta bulamamoştım, sonrasında böyle bir çözüm buldum.
matay
Active Level 3
Galaxy Note
öncekikle ilginiz için teşekkürler. Söylediklerinizi yaptım kendim matematik öğretmeniyim ve en çok kullandığım programdı. söylediklerinşz yaptım fakat hiçbir şekilde bulamadım.
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
0 Likes
matay
Active Level 3
Galaxy Note
bu benim play store da çıkmıyor. googledan açınca çıkıyordu. alttaki yorum da bana ait :) note 5 telefonumdan girip yazmıştım.
0 Likes
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
Link Google Play Store içerisinden gönderildi bu arada.
0 Likes
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
Note 10 Lite için özel bir durum mu bilemedim. Yardımcı olmaya çalıştım ama daha ötesi ile alakalı bir bilgim yok maalesef 🙂
0 Likes
matay
Active Level 3
Galaxy Note
Evet bana bir note 10 lite kullanıcısı lazım galiba acaba onda da aynı şey var mı yoksa sadece bende mi geçerli
0 Likes