- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-20-2020
11:50 PM
(Last edited
04-20-2020
11:50 PM
by
user0000011111
) in
Note10plus cihazim aux typ c desteklemiyor. Ve birde kulaklikla muzik dinlerken whtsp instgram vb bildrim geldgnde ve klavye kullanirken cizirti yapip muzik kesiliyor. Sifirladim guncelledim ama ayni gene. Yardmci olcak varmi acaba
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2020 10:09 AM in
Galaxy NoteMerhaba tanersahinturk,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızda Samsung onaylı ürünler kullanmanız gerekiyor. Cızırtı sorunu için sıfırlama yaptığınız halde yaşadığınız durum devam ettiğinden dolayı, servis kontrolü gerekir. Servis süreci ve iletişim bilgileri hakkında detaylı bilgi için 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2020 11:53 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2020 11:55 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2020 12:01 AM in
Galaxy Note
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2020 10:09 AM in
Galaxy NoteMerhaba tanersahinturk,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızda Samsung onaylı ürünler kullanmanız gerekiyor. Cızırtı sorunu için sıfırlama yaptığınız halde yaşadığınız durum devam ettiğinden dolayı, servis kontrolü gerekir. Servis süreci ve iletişim bilgileri hakkında detaylı bilgi için 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD