cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

nfc sorunu

(Topic created on: 10-06-2020 04:39 PM)
929 Views
xHarunx
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Samsung note 20 ultra kullanıyorum nfc açık olmasına rağmen hiç bir bankadan mobil temazsız ödeme yapamıyorum kartlarım mobil temzsıza açık bankalar ile görüştüm her şey normal diyor ama telefonumu post makinasında tuttuğumda hiç bir tepki hata uyarı vermiyor bir kaç farklı postta denedim olmadı nfc calışıyor veri aktarımı yapıyor denedim ama bir türlü post cihazlarında tepki vermiyor. Ağ ayarlarını sıfırladım yine değişmedi

4 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
nfc antenini dogru yere ve dogru acida tutuyormusunuz veya kullandiginiz bir kılıf buna engel olabilir bende hiçbir sıkıntı olmuyor
0 Likes
xHarunx
Active Level 6
Galaxy Note
Kılıf yok her açıda tutuyorum
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Galaxy Note
üstadım
hangi bankayi kullaniyorsan onun uygulamasına girecek ve temassiz özelliğini açacaksın
sonra ise nfc ayarlarına girip hangi banka ile calisiyor isen nfc on tanımı var onu isaretleyeceksin ki nfc odeme yapabilsin
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Harun272,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes