cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nfc sorunu...

(Topic created on: 02-07-2022 04:18 PM)
4326 Views
SevgiliGünlük
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Note 10 plus telefonumla yaklasik 1 aydır mobil bankacılık temassız ödeme de sorun yaşıyorum önce bankayla alakalı olduğunu düşündüm fakat farklı cep modellerinde sorun olmadığı söyleyenler oldu... daha sonra maximobil uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim... kartların temassız özelliklerini kapatıp tekrar aktif etmeme rağmen POS cihazlarında herhangi bir işlem görmüyor hata raporuda olusturamiyorum

Anlayacağınız sorunun cihazda olduğunu düşünüyorum ... burada bir kaç arkadaşta bu konuya değinince yazmak dile getirmek en iyisi android 12 sonrası bu sorunun olduğunu gördüm... BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR BİZİ YEŞİLLENDİRİRSE SEVİNİRİZ 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba SevgiliGünlük,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
16 Comments
ugurhk
Active Level 4
Galaxy Note
Daha önceki telefonumda da güncelleme sonrası bu problem sürekli oluyordu. Silip geri yüklemek işe yaramamıştı uygulama değiştirince sorun düzelmişti deneyebilirsiniz.
Galaxy Note
Telefonumdan memnuniyetim her zaman tamdır... böyle küçük gibi görülen ancak hayatımıza büyük katkıları olan güzel uygulamaların sorun çıkartması son derece üzücü oluyor... neyse bakacağız iş mobil mi yoksa samnsung mu sorunlu yoksa telefonda mı ( sanmıyorum başka kişilerde de sorun olduğu için ) sorun var göreceğiz... bu arada uygulama değiştirmekten kastınız nedir anlamadım ne demek istediğinizi
0 Likes
ugurhk
Active Level 4
Galaxy Note
İş bankası yerine farklı bir bankanın uygulamasını temassız ödeme olarak seçin sonra tekrar iş bankasına dönersiniz ben böyle çözmüştüm sorunu.
0 Likes
Galaxy Note
Denemek bedava olduğundan mantıklı öneri için teşekkür ederim... konuya farklı şekilde bakis acisi sunmak her zaman iyidir hepinize şimdiden teşekkür ediyorum ... gelişme olursa burada bilgilendirme yaparım... 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
0 Likes
Galaxy Note
Yardım alın bölümünde NFC sensor testini yapıp NFC nin çalıştığından emin olun. Sonra iş bankası ve maximobile tanımlı cihazları tamamen kaldırıp, uygulama verilerini sildikten sonra. Yeniden ekleyin ve maximobile da yeniden temassız tanımlaması yapıp deneyin
Galaxy Note
Yapıldı normal görülüyor... bugün adana samsung servisine başvurdum bilgi amaçlı cihazı yazılımsal ve açıp kontrol edeceğiz diye söyleyince vazgeçtim zamandan dolayı şu an bir telefon üzerinden nfc testi yapacağım birini bulursam bakalım nfc sorunu oluyor mu?
0 Likes
Galaxy Note
Bu söylediklerinizi inan ki 20 gündür belki 7 8 defa yapmışımdır
0 Likes
Galaxy Note
Bende de oldu, Güncelleme sonrası NFC id değiştiği için oluyor. Bu şekilde düzelmişti. Daha detaylı inceleyip bilgi vereceğim
Galaxy Note
Hatta iş bankasında tanımlı olan telefon modelimi silip tekrar tanımladım... tanımlı kartları kaldırıp uygulamanın on belleğini temizleyip verileri silip uygulamayı kaldırıp her şeyi tekrar yükleyip denememe rağmen iş başkasıyla 5 farklı zamanda yazışıp durumu bildirmek suretiyle denemediğim son şey olarak jüriye yazmak ve servise uğramaktı onu da bugün gerçekleştirdim ve sonucu merakla bekliyor olacağım
0 Likes