Resolved! Solved

Original topic:

gps problemi

(Topic created on: 01-29-2020 03:43 PM)
473 Views
sambac
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Geçenlerde yazmıştım problem yaşıyorum diye. Arkadaşlar sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar ama sorunu gideremedik. Bugün kısmet oldu samsung servisine gitmek ve bir şok yaşamak. Gps sensoru anakarta entegreymiş ve anakartın değişmesi gerekiyormuş ardına bir şok daha fiyat 1980 TL. Yazıktır para kolay kazanılmıyor. Direk servisten telefonu yaptırmadan çıktım. Yetkililer bir çözüm bu işe. Mühendislik değil bu yapılan resmen soygun......

0 Likes
9 Comments
ZaytSev
Active Level 4
Galaxy Note

telefonu ne zaman aldın kardeşim garanti kasko falan var mı birşey ?

0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
Telefonu sıfır almıştım 2016 aralıkta garanti bitti doğal olarak kasko da yok. ya atacaksın bu telefonu yada gps ile ilgili olan hiçbirşeyi kullanmayacaksın.
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
pardon aralik 2017 de alindi telefon. garanti biteli 35 gun oldu.
0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Galaxy Note
biz 2020 deyiz dostum
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
2019 aralik 24 te garanti bitti. 2020 ocak 29, 35 gun var arada dogru diyorsun 2020 deyiz teknohırs sanırım yanlış hesaplamadım.
0 Likes
Solution
ZaytSev
Active Level 4
Galaxy Note

buna benzer bir durum şimdi isim marka belirtmeyeyim ama benim de başıma geldi. servise gps konum bulmuyor navigasyon uygulamalarında konumunun hareketlerini göstermiyordu. anakartın değişmesi gerektiğini garantisi bittiği için de o zamanın parası 1600tl istemişlerdi. yani bu durumu markaya bağlamak veya cihaza bağlamamak gerekir. cihazın garantisi bittiyse ve cihazda sorun olduysa ki seninde benim de kötü şansımız anakart ile alakalı bi durum olmuş ücret istenmesi normal.

0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
kardeşim olay para istemeleri değil ki. şuna benziyor olay: aracının lastiği **bleep** ve servis lastiği değiştirmek yerine koca bir aks değişimi istiyor. Ama 4 veya 5 bijonla değiştirilebiliyor lastik öyle bir kolaylık yapmışlar. demek istediğim anakarta neden entegre bir sistem yapıyorlar harici bir sistem olsa 1980 TL değilde 300 TL olsun sadece bir sensör. zaten 2. el bi note 8 2000-2500 TL arasında birşey. Artık navigasyonu kullanmayacağız mecburen. birde mühendislik burada ortaya çıkıyor. bence mühendislik hatası bu durum. bu durumu markaya modele bağlamıyorum sadece benim düşüncem yaptıkları bu sistemin hatalı olduğu. çünkü anakartım çalışıyor gps sensörüm çalışmıyor. Çalışmayanı değiştireceğine çalışanda değiştirmek istiyor. neyse sağlık olsun. cevaplar için teşekkür ederim.
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
bleep yazan yerde"**bleep**" yazmıştım
0 Likes
sambac
Active Level 1
Galaxy Note
"pa t li yor" yazacam ama izin vermiyor
0 Likes