cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

giden aramada ses problemi

(Topic created on: 01-30-2020 03:46 PM)
292 Views
mami25
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Galaxy note 10 kullanıyorum arama yaptigimda ses gelmiyor ve gitmiyor telefon aramada kapanıyor gelen aramada boyle bir sorun yasamiyorum herhangi bir  sorun yok bu konuda yardımcı olur musunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mami25,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
mehmetc66
Beginner Level 2
Galaxy Note
cihazı sıfırlamayı denedin mi ?
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy Note
cihazı yeniden başlatın sorun devam ediyor ise cihazınızı sıfırlayınız yazılımsal bi sorun ya da 2. parti uygulamalardan kaynaklı bi sorun olabilir eğer sıfırladıktan sonra sorununuz devam ediyorsa yetkili servise başvurmanız gerekmektedir iyi günler.
0 Likes
metin33
Active Level 1
Galaxy Note
telefonu camdan aşaği at kesin çözum
0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Galaxy Note
aynısını yaşadım teknik servise götürerek sorununu çözdürebilirsin
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mami25,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes