Resolved! Solved

Original topic:

galaxy note 9

(Topic created on: 08-29-2021 10:43 PM)
484 Views
Resneli
Active Level 3
Options
Galaxy Note

neden note 9 modeline güncelleme gelmiyor sevgili samsung tr temsilcileri. 

ürettiğiniz telefon modellerine biraz sahip çıkın, başka markanın güncelleme politikasıyla kıyaslanınca bozuluyorsunuz.
üç dört senelik amiral model diye tanıttığınız modeller iş güncellemeye gelince yok hükmünde oluyor..
22 Comments
Solution
Veheb
Active Level 5
Galaxy Note
Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

0 Likes
Galaxy Note
Hayır kardeşim bilinçli olarak 2 güncellemeyle bırakıyorlar Sonraki sürüm testi falan yok sanmıyorum Gayet te 11i kaldırabilirdi
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
Aynen Note9, Android 11 kaldırmayacak, ölsem inanmam şaka mı bu?
Giriş segmenti dahi aldı kaldırdı da Note9'mu kaldıramayacak?
Galaxy Note
Aynen kardeşim hatta burdan başta Toprak ve Alfatürk çok post açtık 9 serisi ile ilgili Kore'ye bildirimde dahi bulundular kaldırabileceğinden dolayı 11 alması çin ama malesef olumlu bir cevap gelmedi 😔
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
Gelir mi hiç 😒zamzung bu.
Bence Apple gibi az model ve çok güncelleme ile hem daha stabil olur hem çok satar bence. Şuan ki haliyle yolları çok uzun görünmüyor bence...
Apple az model çıkartsa da kazancı çok fazla . Ve insanlar yıllarca kullandığı için alıyor.

Ama Samsung 2 yılda çöp edebiliyor 😅
Apple savunmuyorum tabi ki Samsung'u daha çok seviyorum ama saçma politikalar güzelim cihazlara yazık oluyor. S10 serisi Android 12 alır sonra bittiii. Çıktığı zaman ne reklam yaptın Zamzung şimdi ne yapıyorsun?
Galaxy Note
Çok haklısın Apple tek elden çıkıyo ve sadece ios kendi cihazında var ve 5 sene güncelleme veriyor ve daha istikrarlı her yönüyle Samsungdaysa karmankarışık herşey Cihazlarına gereken değeri vermiyorlar malesef (kb sunucu hatası oldu tekrar yazmak zorunda kaldım geç oldu)
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Note
Sorun yok sunucu hatası çok sinir bozucu Members moments işteee 😂😂😂

Apple en mantıklı kararı vermiş çünkü insanlar hem stabillik hemde uzun süre destekten dolayı Apple alıyor.
Apple batmaz da Samsung batabilir böyle giderse....
Galaxy Note
A9 A8 2018 modelleri hepsi de alır. Android 10 da ne diye kalıyorsa...
0 Likes
Resneli
Active Level 3
Galaxy Note
note 9 modeli Android 11 sürümünü kaldırabilecek güçte değil yani? bunu mu anlamamız gerekiyor