Merhabalar telefonum samsung galaxy note 20 ultra. Son 1 haftadır beni arayan herkes sesin yankılanıp kendilerine geri döndüğünden yakınıyor.... View Post
Merhabalar telefonum samsung galaxy note 20 ultra. Son 1 haftadır beni arayan herkes sesin yankılanıp kendilerine geri döndüğünden yakınıyor.... View Post
Samsung Note 10 Lite artık bambaşka bir cihaz! 🎉Yaptığım Note 10 Ultra Project sonunda tamamlandı ve... View Post
Bunun bi çözümü vardı ama bulamadım View Post
Operatör kısmında 5G ye hazır yazıyor bunu özel bir şey yapmak istiyorum nerden nasıl yapabilirim. View Post
TELEFONUM BİR ANDA 0.7 WATT İLE ŞARJ OLMAYA BAŞLADI. TELEFONA HARD RESET ATTIM, ŞARJ ALETİNİ DEĞİŞTİRDİM DÜZELMEDİ GaN 3D PCB 65W ADAPTÖR VE 120W... View Post
Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan kimse var mı? View Post
Samsung note 20 Beyaz ekranda titreme ve bazen grimsi olma View Post
Bakalım nasıl olacak, 5 parça gelecek. Note 10 Lite yazılımla ve bu parçalarla sıfırından daha güçlü ve temiz duracak.... View Post
Biliyorsunuz ki Note 10 Lite'ın yazılımı güzel oldu, One UI 7 yüklendi, işlemci de güçlendi, overclock yapıldı. Sadece şu dış... View Post
S-pen'ler eskiden S ultra serilerinde olmak yerine note serilerine konuluyordu. Ama artık güçlü bir telefon isteyince tek seçenek . S Ultra... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 69 | |
| 32 | |
| 30 | |
| 15 | |
| 11 |