servr
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-18-2025
11:16 PM
(Last edited
05-18-2025
11:19 PM
by
Bordo
) in
One ui7 güncellemesi acilen yapılandırma gerekiyor. Elimde s24ultra var ama sanki 4 senelik bataryası var gibi. 6 senedir kullandığım note9 umun bataryası daha iyi durumda şuan. Telefonu kullanmasam dahi batarya bitiyor. Telefonumu güncellediğime inanılmaz pişmanım. Güncellemenin geri dönüşü olsa geri alacağım gerçekten. Ayrıca üst menü ve bildirimlerin ayrılması da inanılmaz kullanışsız olmuş. Bir güncelleme ile kullanıcılarımızı nasıl bu kadar mutsuz ederiz diyip bunu tasarlamışlar diye düşünüuorum. Kaç bin tl'lik telefonu günde 2 kere şarj etmek gerekiyor ki bu büyük bir ayıp. Acilen destek bekliyorum açıkçası buna bir çözüm bulunması lazım yeni bir güncelleme gelmesi lazım. Mağdurluk diz boyu güncellemeyle nasıl geri gidilir anlamak mümkün değil. Kullanışsız ve gerici bir güncelleme olmuş. Bu durumdan çok mutsuzum.
5 Comments
KerimKılınç
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-18-2025 11:18 PM in
Galaxy Note
Bende hiç beğenmiyorum özellikle kamera,Ayarlar,galeri ikonlarını. Zaten yüklemeyecem mecburiyet harici.
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-18-2025 11:19 PM in
Galaxy Note
Sırasıyla yapın.

servr
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2025 12:00 AM in
Galaxy Note
Teşekkürler🙏
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2025 12:07 AM in
Galaxy Note
Rica ederim :)
Tyhan
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-18-2025 11:21 PM in
Galaxy Note
Üst menü ve bildirimleri tekrar birlikte kullanmak için ayarlayabilirsiniz. Bunu seçenek olarak sunmalarını açıkçası ben sevdim. Ama pil konusunda bir çok insan şikayetçi görünüyor forumda. Batarya optimizasyonunu umarım en kısa zamanda çözerler. Elimde birkaç cihaz var ve ben batarya konusunda bir farklılık göremedim. Ama dediğim gibi forumda bu durumdan şikayetçi olanların sayısı da fazla.