cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WiFi kapatınca mobil veri açık fakat internete girmiyor

(Topic created on: 12-23-2022 03:35 PM)
2174 Views
erhandemirlii
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar, örneğin sabah evden çıkıyorum telefon Wİ-Fİ'ye bağlı evden uzaklaştığımda yani Wİ-Fİ bağlantısı koptuğunda MOBİL VERİ açık olmasına rağmen internet yok uyarısı alıyorum. MOBİL VERİ'yi kapatıp açsam da fayda etmiyor kesinlikle. Tek çözümü var UÇAK MODU. Uçak moduna alıp tekrar çıktığımda MOBİL VERİ'ye bağlanıyor. Bu iyice can sıkıcı hale gelmeye başladı. Ağ ayarlarını sıfırladım, telefonu tamamen formatladım. Hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. Hattı başka telefona takıyorum sorun yok ancak Galaxy Note 8 cihazımda bu şekilde problem yaşıyorum. Her yolu denedim. Son güvenlik güncellemesinden sonra böyle oldu. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba erhandemirlii,

Yaşadığınız durum için; Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy Note
Tüm Ayarları Sıfırla denedinizmi ise yarayabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Öncelikle, ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> menüsel işlemleri sağlayarak sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa oradaki gerekli yönergeleri takip ederek güncellemeyi yapıp kur.
Cihaz düzelmez ise aşağıdakileri uygula.
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy Note
İlk olarak, uygulamalar menüsünü açın ve Ayarlar bölümüne girin,İkinci olarak, Yedekle ve sıfırla'yı seçin,Ardından Ağ Ayarları Sıfırlama'yı seçin,Son adımda, Ayarları Sıfırla butonu ile onaylayın ,deneyebilirsiniz en son hata raporu oluşturabilirsiniz
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba erhandemirlii,

Yaşadığınız durum için; Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes