- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-23-2022
03:35 PM
(Last edited
12-23-2022
03:39 PM
by
Bakırçay
) in
Merhaba arkadaşlar, örneğin sabah evden çıkıyorum telefon Wİ-Fİ'ye bağlı evden uzaklaştığımda yani Wİ-Fİ bağlantısı koptuğunda MOBİL VERİ açık olmasına rağmen internet yok uyarısı alıyorum. MOBİL VERİ'yi kapatıp açsam da fayda etmiyor kesinlikle. Tek çözümü var UÇAK MODU. Uçak moduna alıp tekrar çıktığımda MOBİL VERİ'ye bağlanıyor. Bu iyice can sıkıcı hale gelmeye başladı. Ağ ayarlarını sıfırladım, telefonu tamamen formatladım. Hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. Hattı başka telefona takıyorum sorun yok ancak Galaxy Note 8 cihazımda bu şekilde problem yaşıyorum. Her yolu denedim. Son güvenlik güncellemesinden sonra böyle oldu.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 03:58 PM (Last edited 12-23-2022 03:58 PM ) in
Galaxy Note
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 05:00 PM in
Galaxy NoteCihaz düzelmez ise aşağıdakileri uygula.
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 05:12 PM (Last edited 12-23-2022 05:14 PM ) in
Galaxy Note
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 08:20 PM in
Galaxy NoteMerhaba erhandemirlii,
Yaşadığınız durum için; Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD