Resolved! Solved

Original topic:

Usb audio sourses

(Topic created on: 05-09-2022 10:28 AM)
456 Views
nmn28
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar... Note 20 Ultra kullanıcısıyım... Canlı yayınlar için harici usb audio interface bağladığımda yada cihaz kamerası için sesi haricen almak istediğimde usb cihazdan gelen ses sinyalini alamıyorum. Varsayılan usb yapılandırmasında ise usb audio seçeneği bulunmuyor. Sesi usb den kaydedecek uyarısı almama rağmen malesef sinyal gelmiyor. 3.part yazılımlar (n trakc rec) vs audio codec yazılımı ile bu sorunun çözüleceğini iddaa ediyor... Type C samsung usb çevirici kullanıyorum. Ancak sinyal alamıyorum. Telefonumdan sırf bu sebeple vazgeçebilirim.yardımınızı bekliyorum

19 Comments
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Deneyeceğim
0 Likes
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Tamamdır. Oda olmazsa elinizde dizüstü bilgisayar varsa önce onu araca bağlayın. Elinizde cihazı da pc ye bağlayın. 3. parti yazılımlar var kısa bir araştırmayla bulursunuz. Araç ve cihaz arası bağlantıyı köprülemeniz lazım. Eğer telefon rootluysa işiniz daha kolay.
0 Likes
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Usb hata ayıklamayı kapadım ve kayıt a başlarjen usb yü çıkartıp takınca kaydediyo.kamerada aynı şekilde video kaydına başladıktan sonra usb çıkar tak yapıyorum.ancak tiktok instagram yada whatsapp a sesi aynı denemeleri yapsamda sesi aktaramıyorum. 3.part n track rec programı ysb driver i kurup kayıt çalma oynatma sorunsuz ancak telefonda eksik bişeyler var.çözüm bulamazsan malesef telefonumu değişeceğim.android 9 ve öncesinde usb audio olduğu için destekliyor.sorunsuz
0 Likes
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Araç ne hocam senin
0 Likes
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Roland rubix ses kartı yada behringer qx2222usb mixer.android 8 ile denedim sorunsuz.iphone her serisi başarılı ama bu sorunlu
0 Likes
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Malesef daha fazla yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Aklıma farklı bir şey gelmiyor. Kusura bakmayın.
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Saolun. Usb varsayılan ayarlara usb audio eklense olacak ancak çaresi yok heralde
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Cihaz android 12 ise beklemenizi öneririm. İlerideki güncellemeler ile farklı bir çözüm bulabilirler.
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Gene olmadı.drek usb seçeneğide işe yaramadı
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba nmn28,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes