Resolved! Solved

Original topic:

Usb audio sourses

(Topic created on: 05-08-2022 05:00 PM)
348 Views
nmn28
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar... Note 20 Ultra kullanıcısıyım... Canlı yayınlar için harici usb audio interface bağladığımda yada cihaz kamerası için sesi haricen almak istediğimde usb cihazdan gelen ses sinyalini alamıyorum. Varsayılan usb yapılandırmasında ise usb audio seçeneği bulunmuyor. Sesi usb den kaydedecek uyarısı almama rağmen malesef sinyal gelmiyor. 3.part yazılımlar (n trakc rec) vs audio codec yazılımı ile bu sorunun çözüleceğini iddaa ediyor... Type C samsung usb çevirici kullanıyorum. Ancak sinyal alamıyorum. Telefonumdan sırf bu sebeple vazgeçebilirim.yardımınızı bekliyorum

19 Comments
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Cihazı bağladıktan sonra sadece ses olarak yapılandırabilirsiniz. İşe yaramazsa farklı bir araçda deneyin. Samsungun desteklediği formatı araç desteklemiyor olabilir.
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Usb audio yani sadece ses seçeneği yok.sorun bu
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Geliştirici ayarlarından usb bağdaştırıcını değiştirebiliyorsun.
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Ayarlar> hakkında> yazılım bilgileri> yapım numarasına tebrikler artık bir geliştiricisiniz yazana kadar tıklayın. Daha sonra ayarlar bölümünde en aşağıda geliştirici modunu göreceksiniz. Ona tıklayın ve usb kelimesini aratın. Orda bağdaştırıcı ayarlarını değiştirebilirsiniz.Screenshot_20220508-165250_Settings.jpgScreenshot_20220508-165223_Settings Suggestions.jpg
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Burada audio seçeneği yok.midi dosya resim vs var ancak audio seçeneği yok
bakiak1
Active Level 4
Galaxy Note
Ayrıca android autoya bağlamadan önce direkt olarak usb seçeneğiyle bağlayın en başta görselini paylaştığım şekilde.
0 Likes
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Deneyeceğim.saolun
0 Likes
nmn28
Active Level 1
Galaxy Note
Audio yokScreenshot_20220508-165738_Settings.jpg
0 Likes
bakiak1