Original topic:

Samsung note 20 ultra

(Topic created on: 10-11-2022 12:34 AM)
308 Views
Başkent06
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar note 20 ultra nasıl bir cihaz  kullanan arkadaşlar memnun mu artıları eksileri nelerdir s 21 plus tan geçmek istiyorum. 

7 Comments
Halil_97
Active Level 8
Galaxy Note
S21+ ve note 20 ultra bu iki cihaz arasinda kararsiz kalmıştım.
Note 20 ultra ( Edge ekrana sahip s pen desteği mevcut WQHD+ çözünürlüge sahip)
S21+ (Note 20 ultraya göre 2 android daha yüksek sürümde olucak 5 g si mevcut )
Sizin için hangi özellikler önemli ona göre karar verin.Ben note 20 ultra tercih ettim.
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Hocam benim için kamera önemli fotoğraf çekmeyi seven birisiyim o yüzden kamera hoşuma gitmesi lazım not 20 ultra dan memnun musunuz
Halil_97
Active Level 8
Galaxy Note
Şöyle ben kamerayi fazla bilmiyorum fazla kullanmamda o konuda yaniltmiyim.Ekran cozunurlugu onemli benim icin o konuda iyidir.Memnum olmadigim yönleri ise android 13 den sonra guncelleme almiyacak olması ve 5 g sinin olmamasi + s20 ultrada bile 12gb ram varken bu cihazda 8gb ram olması üzücü.
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Anladım hocam işlemci si nasıl peki exnoys 990 çok şarj yiyor falan bide şebeke sorunu falan var diye duydum ama sizde nasıl
Halil_97
Active Level 8
Galaxy Note
Şarj konusunda ben bir sorun yaşamıyorum.Ancak exnoys 990 ultra model bir cihaz için yetersiz isiniyor rakipi olan iphone 12 serisine göre yetersiz bence ama normal cihazlarla karsilastirirsak tabiki iyi.Sonuç olarak premium ama eski bir cihaz derseniz note 20 ultra yeni ama orta model bir cihaz derseniz s21+ burda sizin neyi önemsediginiz önemli.
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için
inanc
Active Level 6
Galaxy Note
Bende note 20 ultra sahibiyim size aktarayım kısaca
Bence hiç düşünmeden alınabilir bir cihaz kamerası çok iyi
S pen desteği bambaşka
Çözünürlüğü harika
Görünüşü çok güzel(bronz rengi öneririm)
Pil konusunda kullanımınıza bağlı fakat pili bir tık fazla gidiyor bilginiz olsun ayrıca sormak istediğiniz farklı birşey varsa sorabilirsiniz.. son olarak eklemek istediğim şey şuan fiyatlar uçtu yani bu fiyatlara çok çok detaylı iyi bir şekilde araştırıp öyle alın