cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy note 8 son güncelleme hatalı

(Topic created on: 09-16-2022 09:18 AM)
740 Views
Muro0707
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Son ağustos ayından sonra yapılan güncelleme sonrası telefonumda ekran döndürme arama da ekran kararma ve telefon kendi kendine açılıp kapanıyor. Aşırı ısınma gibi sorunlar oluştu. Yetkililer telefonun sifirlanmasini söylüyor ama bu yazılımsal bir sorun düzeltilmesini istiyorum en kısa sürede.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Muro0707,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
18 Comments
serkan5377
Active Level 4
Galaxy Note
Benim cihaz a53 bendede ısınmalar var ilk aldığımda yoktu güncellemeler yeni cihaz alalım diye yapılıyor galiba hele durun 3 ay oldu samsun çok aceleci
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy Note
Bak şimdi Serkan kardeşim doğru konuya değindin güncellemeler getiriyor lar ama sorunlu şekilde yeni telfon alarım diye Samsung ne aceleci ve uyanık çok ama kendi sonunu getirir böyle yaparsa
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba

Verilerinizi yedekleyip cihazi sifirlamanizi tavsiye ederim. Sifirlama sizin yapacaginiz ilk çözümdür yazilimsal değil sifirlama ile çözülebilir.. işe yaramaz ise bir yetkili servise götürürsünüz
serkan5377
Active Level 4
Galaxy Note
Sıfırlama bir işe yaramıyor
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy Note
Sifirlama ise yaramıyo 2 defa. Sifirladjm. 2 defa. Servisde. Yazilm atildi degisen bisey olmadı gittim yenisini aldim buda isiniyo
serkan5377
Active Level 4
Galaxy Note
Sıfırlama işe yaramadı bendede madem geri verdin neden yenisini aldın keşke almasaydın
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy Note
Geri vermedim ki Servisle. Ugrasmamk icn yeni aldim.. telefonsuz. Olmuyo ki. Lazim
serkan5377
Active Level 4
Galaxy Note
Doğru bunlarla uğraşılmaz 👍
ysmnn
Active Level 10
Galaxy Note
Servis. Calisani kabul etti isindigini ama. Degisimi onaylamiyorlar samsung kabul etmiyo mus 43 45 dereceyi