cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung account saçmalığı

(Topic created on: 10-08-2024 11:36 AM)
86 Views
Ynrnr
Active Level 1
Options
Galaxy Note
Eski telefonumu samsung S24 ultra telefon ile değiştirdim eski telefonumdaki bilgilerimi güvenlik amacıyla sıfırlamam gerekiyordu. Ancak, telefonumu sıfırlatmak istemeyen ve hiçbir işimede yaramayan Samsung account uygulaması sürekli engel ve zorluklar çıkardı, Samsung yetkilileri bile hiç abartmıyorum en az 30 dakika uğraştılar. Bu esnadaTeli satın almış olmasaydım vazgeçmem için fazlasıyla yeterli bir sebepti. Niye account saçmalığı ile karşı karşıya bırakılıyoruz. Teli sıfırlamak bu kadar zor olmamalı bu konu hakkında umarım bir çözüm bulunur. 
5 Comments
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy Note
Telefonum çalındığı zaman herkes elini kolunu sallaya sallaya sıfırlama işlemi yapmasın diye olabilir mi bu yönden bakmayı denersen ne kadar güvenli olduğunu anlarsın account şifreni bildiğin halde nasıl zorluk çıkardı bunu da merak ediyorum sizde bir sorun var gibi duruyor
Ynrnr
Active Level 1
Galaxy Note
Çok merak ettiysen Samsung yetkililerine sor. Şifrem vardı ve onlar benden daha çok uğraştılar Senin düşüncen beni bağlamaz sadece seni bağlar. Her tel değişikliğinde teli sıfırlamak için 1 saat account ile cebelleşmek zorunda mıyım? Apple tellerini hiç sevmem ve bu tellerde hemen sıfırlama yapılabiliyor. Ne yani bu teller güvenlik değil mi? Çoğu kişi account sayesinde sıfırlama zorluğuna katlanmayıp teli o şekilde bırakıyor bu güvenlik mi oluyor.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy Note
Ben her sıfırlama işleminde hiç sorun yaşamadım o yüzden anlattığın şeyler baya bir sorun varmış gibi bir izlenim bıraktı ve kimse öyle bir sorun yaşadığını da düşünmüyorum ben
0 Likes
Ynrnr
Active Level 1
Galaxy Note
Yani hep Samsung kullananan birisi olarak niye böyle birşey uydurayım? Account şifresini biliyordum sıfırlayamadım, yeni şifre oluşturdum yine aynı sorunla karşılaştık. Sıfırlanmıyor değil çok uğraş vermen gerekiyor. Ben sadece kendimi düşünerek Samsunga yazmadım. Bilmeyen bu işle haşır neşir olmayan insanlar ne yapsın. Hiçbir telefonda sıfırlama bu kadar zor değil? Sen memnun olabilirsin ama ben bu durumdan hiç memnun değilim.
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Ynrnr,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​
0 Likes