cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Yazılım Güncellemeleri

(Topic created on: 02-20-2021 11:07 PM)
231 Views
canonur
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar, birçok kullanıcı güncelleme sonucu yaşadığı problemlerden bahsediyor ve daha sonrasında yrni güncellemeyi bekleyip düzelir umuduyla mecbur güncelliyor ve bu süreç böyle devam ediyor taa ki samsung cihazdan desteğini çekene kadar. Ben bu konuya değinmek ve yaşadığım tecrübeden sizlere öneri vermek istiyorum; Bir önceki kullandığım Note 4 cihazını tam 6.5 yıl sorunsuz kullandım akıcılığı ilk günkü gibiydi ve kamera performansı da aynı şekilde sadece bataryanın artık yetmiyor olduğu için yeni cihaza geçtim ve Note 10 Lite kullanıyorum şuanda, Note 4'ü uzun yıllar kullanmamın tek sebebi yazılım güncellemelerini asla yapmamam olduğunu düşünüyorum çünkü bir güncelleme yayınlanırken öncelik o yıl en yeni çıkan ve çıkacak olan cihazların uyumluluğudur, önceki nesil ya da arka plandaki cihazlara daha az öncelik verilir. Sizlere tavsiyem şu özellik geliyormuş bu özellik böyle olacakmış gibi şeyler için güncellemeleri almazsanız cihazınızı daha uzun ömürlü olarak kullanırsınız. Sizlere önerimdir bu.

3 Comments
Teklı
Active Level 3
Galaxy Note
Haklısın. Bir sürü para veripte rezil olmak samsung dur.
Solution
OnurT
Active Level 8
Galaxy Note
Bence de haklısın ben de sizin gibi düşünüyorum. Dediğiniz şey çok doğru yeni sürümler yeni cihazlara göre uyarlanıyor diğer cihazlarda sorunlar yaratabiliyor telefon için en iyi sürüm lansman sürümüdür.
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note
Bazı uygulamalar ile senkronize çalışması için yazılım güncellemesi yapmak lazım. Cihazın stabil olarak çalışması için güncelleme yapmak lazım. Cihazda oluşan bazı sorunları gidermek için gelen güncellemeleri yapmak lazım vs... daha, çok neden sayılabilir o yüzden güncellemeleri yapmanızı öneririm. Yıllardır kullandığın Samsung'un farklı modelleri için gelen güncellemeleri yaptım sorun yaşamadım.