cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Powerbank

(Topic created on: 05-09-2020 10:20 PM)
424 Views
emnbthn
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Powerbank alacam ama sadece şarj girişinin (type-c )uyumlu olduğunu biliyorum. Cihazım Samsung Galaxy Note 8 ve Türkiyeden aldım. Bu powerbank prizde sarj gibi hızlı sarj edebilir mi ? Prizde 1 saat 40 dk da sarj ediyor. Powerbank aynı sürede hızlı sarj edebilir mi ? 

0 Likes
8 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
telefon ve powerbank kapasitesi farklı ve alabilecekleri güç de aynı değil değişkenlik göstericektir tahminimce çok daha geç dolar
emnbthn
Active Level 1
Galaxy Note
Şarj aleti 9v 1.67 A iken powerbank 9v 2A . Mantıken şarj makinesi ile powerbank neredeyse aynı. Volt aynı sadece amper değeri yüksek
0 Likes
Solution
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy Note
power bank 9 2 lik ise sorun olmaz zaten senin cihazın 9 voltta 1.67 amper alıyorsa bunu powerbankden de aynı şekilde alır
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Hızlı sarj destekli alırsan powerbank ı sarj cihazı kadar hızlı doldurur. Internette 110 ₺ idi 1 hafta önce aynı ürün.
enesmert
Active Level 7
Galaxy Note
çok tavsiye etmiyorum ben kullanıyorum 1.5 defa ancak ediyor ki normal şarj da hızlı şarjda sadece 1 defa telefon s9+
0 Likes
emnbthn
Active Level 1
Galaxy Note
Hocam telefonunuz prizde hızlı şarjda iken ve powerbank de şarj da iken kaç saatte şarj oluyor ? Priz ile aynı hızda mı şarj oluyor ?
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy Note
aynı saatte hocam en fazla 5 10 dk değişir o da oyun falan oynarsanız powerbank ile şarj ederken ama dediğim gibi 3500 mah telefonu 2 defa şarj edemiyorsunuz onun yerine xiaomi anker baseus tercih edilebilir nihai karar tabi ki sizin
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba emnbthn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihazınızı sürekli kullanabilmeniz için hızlı şarj sağlar. Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı, cihazınızın hızlı şarj modunda yalnızca 220 dakikada güvenle ve tamamen şarj olmasını sağlamak için OVP özelliğiyle aşırı akım koruması sağlar. Eski modellere kıyasla cihazınızı çok daha kısa sürede tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Giriş Aşırı Akım Koruması (OVP): OVP devresi, beklenmeyen voltaj dalgalanmalarının cihazınıza zarar vermesini önler.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes