cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tipik Kapasite Ne Demek ?

(Topic created on: 05-10-2020 04:37 AM)
2436 Views
emnbthn
Active Level 1
Options
Galaxy Note

image

10000 mAh powerbank alacam ve Tipik Kapasite diye bir şeyle karşılaştım. Hızlı sarj 3100 mAh diye bilgi geçiyor. Powerbank kendisi şarj olurken mı yoksa telefonu şarj ederken mı sadece 3100 mAh hızlı şarj ediliyor ? Tipik Kapasite ne demek ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba emnbthn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Tipik Kapasite, normal şarjda ve hızlı şarjda pil kullanım değerini göstermektedir. Örneğin görüntüsünü paylaştığınız ürün 10000 mAh ancak hızlı şarj özelliğini kullandığınızda 3100 mAh pil şarj edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

4 Comments
osmanilik
Active Level 3
Galaxy Note
Depo 10 Ton ama depoyu taşıyacak römork 6.3 ton çekebiliyor. Ya römorktan yada depomda ki su'dan vazgeçmem lazım.

Özetle tam kapasite dolum gerçekleşmez. Şarj çekim verileri de ideal. Bu durum aslında hafıza birimlerinde de karşımıza çıkıyor. Kaplanan yer ile sunulan yer **bleep** oluşturur. Yine de daha kaliteli Bank'lar bakın derim.
0 Likes
emnbthn
Active Level 1
Galaxy Note
Hocam tipik kapasite hızlı şarj için 3100 mAh demiş. Powerbank kendisini mi 3100 mAh hızlı şarj ile doldurabiliyor yoksa sadece 3100 mAh kadar mı telefonu hızlı şarj edebiliyor ? Yani ben bu powerbank ile telefonu şarj ederken powerbank bitene kadar sürekli hızlı şarj edebilir mi ?
0 Likes
osmanilik
Active Level 3
Galaxy Note
Muhtemelen..
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba emnbthn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Tipik Kapasite, normal şarjda ve hızlı şarjda pil kullanım değerini göstermektedir. Örneğin görüntüsünü paylaştığınız ürün 10000 mAh ancak hızlı şarj özelliğini kullandığınızda 3100 mAh pil şarj edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD