Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Note 20 Ultra

(Topic created on: 12-21-2020 05:42 PM)
357 Views
YusufBerk
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Pilim 4-5 saatte %100'den %15'e düştü. İlk kullanımda. Yeni alındı, sıfır telefon olmasına rağmen. 

8 Comments
Solution
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
Galiba cihazınızda yazılımsal bi hata var aldığınız urun hatalı üretilmiş olabilir samsung members uugulamasi uzerinden hata raporu gonderin onlar sizi yonlendirceklerdir
Bu arada hayırlı olsun yeni cihaziniz sorun veya merak ettiğiniz bisey olursa her zamn burayı kullanabilirsiniz memnuniyet ile yanitlariz:)
YusufBerk
Active Level 3
Galaxy Note
teşekkür ediyorum. :) hata raporu oluşturdum yanıt bekliyorum.
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
rica ederim umarım memmun kalırsınız yalin zamanda size geri dönüş yapılacaktır;)
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Cihaz yeni olduğu için cihazda yazilimsal sorun bulunmaktadir, yeni gelecek güncellemeler ike düzelecektir.
Birde cihaziniziz yeni olduğu için batarya kullandikça kendine gelecektir.
YusufBerk
Active Level 3
Galaxy Note
uzun süreli kullanabilmek için bataryayı nasıl şarj etmem gerekiyor? geceden bırakmak zarar verir değil mi? %10'da şarj edip %100'de çıkarmak ve uzun süre şarjda bırakmamak dışında ne yapabilirim?
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
note20 ultra akilli batarya yönetimine sahip yapay zeka entegreli olarak calisiyor siz kullandıkça size uyum sağlayan batarya hangi uygulamayı cok kullandığınızı saat kacta yoğun kullanim yaptığınızı işlemciye aktarıyor ve bunu işliyor ona görede optimize ediyor. bunun dışında bazı 3.parti uygulamalar asiri pil tüketimine sebep olabilir yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede batarya size adapte olacaktır

dediğiniz gibi uzun süreli sarj bataryaya zarar verecektir surekli olarak güç tüketimine karşılık sarj dongusunu yeniden baslatacaktir buda bataryayi arındırır sarj %5 seviyelerine düştükçe sarj etmenizi tavsiye ederim
YusufBerk
Active Level 3
Galaxy Note
çok teşekkür ederim umarım güncelleme sonrası ve birkaç hafta kullanım sonrası tüketim normale döner. dikkate alacağım dediklerinizi. sağ olun
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy Note
rica ederim şirkete aldığınız için ben tsk ederim merak etmeyin zaten yakin zamanda android 11 ve one ui 3 alacaksınız note20U zaten aylık guncelleme oluyor stabilite sorunları halledilir. akilli bataryada size uyum sağlayacaktır;)