Original topic:

One UI 2.1

(Topic created on: 04-16-2020 11:56 AM)
294 Views
gokhan109
Active Level 5
Options
Galaxy Note

Bugün sammobile üzerinde yapılan bir habere göre Note 9 ve haliyle S9 cihazlarının One UI 2.1 arayüzüne ait güncellemeyi alabileceğine dair bir paylaşım yapıldı.

image

7 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
allahım sana şükürler olsun
çok sevinmiştim hüsrana uğramıştım inşallah alır
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
Yalnız metinde geçen ifade şu; Koredeki resmi forum içerisindeki moderatörlerden biri Note 9 ve dolaylı yoldan S9 için hangi özelliklerin verilebileceği hakkında testler yapıldığını, kesin bir durum olmadığını sadece açık kapı bıraktıklarını yazmış.
yunusbagci
Active Level 6
Galaxy Note
Abi şu açıklamanın gelmesi bile üzücü yani s9 ve note 9 a millet o kadar para verip alıyor. Samsung one ui 2.1 verip vermemek konusunda kararsız. Gerçekten eğer bütçeniz varsa iPhone dan başka limana yanaşmamak lazım
gokhan109
Active Level 5
Galaxy Note
her bir markanın kendince avantajı dezavantajı vardır. bu güncelleme konusunda sonuna kadar haklısınız. iki telefonun da fiyatları hala kalburüstü. amiral cihazlara verilen desteğin biraz daha fazla olması lazım.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
gitsem 13000 tl verip s20 ultra alsam yine 2 sene sonra s9 dan farkı kalmayacak
yunusbagci
Active Level 6
Galaxy Note
bence kendi amiral gemilerini bu kadar çabuk harcamamaları gerekiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
bu iki modelin bu güncellemeyi alması gerekir gerçekten a serileri alacak deniyor a serisine verip amiral modellere vermemek büyük hata olur ayrıca a serisine bu guncellemenin bütün özelliklerinin geleceğini sanmıyorum