Original topic:

Note serisi

(Topic created on: 2 weeks ago)
90 Views
Alp1903
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Bu seri efsaneydi hatta öyle seriydiki s serisinden üstün tek seriydi ama bir anda yok oldu 2020de note 20 ultra çıktı başka note çıkmadı 2022 yılında s ultra serisi sivri kenarlı ve s pen destekli oldu biryerden tanıdık geliyormu? Note serisinin tıpa tıp aynısı ama sonra şikayetlerden dolayı s25 u ve s26 u oval köşeli oldu ve note ruhunu kaybetti evet sivri kenarlar hayatı zorlaştırıyor örnek biryer8ne çarpsa cidden ağlatır insanı ama o zamanlar s ultra note serisinin farklı adla dönmüş haliydi o yüzden benim için en goat en efsanevi en unutulmaz telefonlar note 8 ve sonrası ve s22 u s23 u s24 u samsung hem serinin fişini çekti hemde ruhunu yok etti oval tasarım sevemiyorum ısınamıyorum benim için gerçek ultra pro max premium his sivri kenardır 

4 Comments
ɪʟʏᴀs
Expert Level 5
Galaxy Note
Benim için gerçek ultra pro max premium S26 Ultra
Alp1903
Active Level 4
Galaxy Note
Emin ol s24 ultra daha iyi ama senin kararın ben oval sevmiyorum sivri seviyorum sende oval sevip sivri sevmeyebilirsin bunun tartışması bunun kavgası yapılmaz
sadeceMelih
Active Level 4
Galaxy Note
cihazı uzun vadeli kılıfsız kullandın mı bilmiyorum ama avcunun içinde mariana çukuru açıyor
0 Likes
Alp1903
Active Level 4
Galaxy Note
His olarak değil görünüş olarak tabiki s25u ve s26u elde daha iyi daha premium ama o premium görünüşlerini kaybettiler s26 ultra duvar kağıdını a57ye koyup yan yana koysan hangisi ultra bilemezsin anca boyuttan belli olur ama tutuş olarak oval daha iyi
0 Likes