Original topic:

Note serisi

(Topic created on: Saturday)
60 Views
samsunguser2013
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Bu seri efsaneydi hatta öyle seriydiki s serisinden üstün tek seriydi ama bir anda yok oldu 2020de note 20 ultra çıktı başka note çıkmadı 2022 yılında s ultra serisi sivri kenarlı ve s pen destekli oldu biryerden tanıdık geliyormu? Note serisinin tıpa tıp aynısı ama sonra şikayetlerden dolayı s25 u ve s26 u oval köşeli oldu ve note ruhunu kaybetti evet sivri kenarlar hayatı zorlaştırıyor örnek biryer8ne çarpsa cidden ağlatır insanı ama o zamanlar s ultra note serisinin farklı adla dönmüş haliydi o yüzden benim için en goat en efsanevi en unutulmaz telefonlar note 8 ve sonrası ve s22 u s23 u s24 u samsung hem serinin fişini çekti hemde ruhunu yok etti oval tasarım sevemiyorum ısınamıyorum benim için gerçek ultra pro max premium his sivri kenardır 

4 Comments
ɪʟʏᴀs
Expert Level 5
Galaxy Note
Benim için gerçek ultra pro max premium S26 Ultra
Galaxy Note
Emin ol s24 ultra daha iyi ama senin kararın ben oval sevmiyorum sivri seviyorum sende oval sevip sivri sevmeyebilirsin bunun tartışması bunun kavgası yapılmaz
sadeceMelih
Active Level 4
Galaxy Note
cihazı uzun vadeli kılıfsız kullandın mı bilmiyorum ama avcunun içinde mariana çukuru açıyor
0 Likes
Galaxy Note
His olarak değil görünüş olarak tabiki s25u ve s26u elde daha iyi daha premium ama o premium görünüşlerini kaybettiler s26 ultra duvar kağıdını a57ye koyup yan yana koysan hangisi ultra bilemezsin anca boyuttan belli olur ama tutuş olarak oval daha iyi
0 Likes