Original topic:

Note fe edition

(Topic created on: 04-24-2022 09:48 PM)
724 Views
erdogan2534
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Telefonu reset attıktan sonra Gmail istiyor ve Gmail adresi ve sifresi unutum hiç bir şekilde telefonu açamıyorum nasıl acabilirim

Resolved!
13 Comments
Galaxy Note
Google hesabını bypass yapman lazım diye biliyorum, youtube'da videoları var izleyerek yapabilirsin
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy Note
Muhtemelen Gmail kurarken telefonla doğrulamışsınızdır bilgisayarda girmeye çalışıp şifremi unuttum diyerek denediniz mi
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Note
Gmail oturum açma ekranında Telefon numarasından yada kurtarma e postasını girerseniz gmail adresinizi hatirlayabilirsiniz sonra şifremi unuttum diyin.

Şifremi unuttum kisminda baska yontemle sifremi sifirla kismi olmasi lazim
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba erdogan2534,

Cihazınızda senkronize etmiş olduğunuz Google hesap adı/şifrenizi hatırlamıyorsanız, Google destek sayfasında belirtilen hesap/şifre kurtarma adımlarını uygulayınız. Google hesap şifrenizi sıfırlamanızın ardından cihaz üzerinden oturum açtığınız takdirde cihazınız açılacaktır. Google'ın güvenlik politikası nedeni ile sıfırlanmış şifre ancak 24 saat sonra aktifleşmektedir. Bu nedenle şifrenizi değiştirmenizin ardından 24 saat sonra oturum açmanız gereklidir.

Yaşadığınız durum devam ederse, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes