cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 9 (TURKCELL) İNTERNET ŞEBEKE PROBLEMİ

(Topic created on: 03-16-2020 10:53 PM)
6482 Views
lesyeva
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Note 9 Telefonumda internet konusunda müthiş sıkıntılar çekmekteyim.hattımdan kaynaklı oldugunu düşünerek kaç kere denedim bende internet yokken yanımdaki türkcell hat sahibinden internete girdiğini görünce telefonu kırasım geliyor trafikte navigasyonun aniden kesilmesi noldu internet gitti ne yapıcam telefonu ac kapat.aa tamam düzeldi. Spotify müzik gitti noldu net gitti.iş yerimde whatsap kullanıyorum. İvedilikle yapılması gereken işler varken bana whatsaptan mesaj 20 dk sonra anca geliyor noldu internet yok. Turkcell ile yeterince diyaloga girdim sonradan onların problemi olmadıgını anladım.Internet var iken de hızımız düşük kesintili ama ona da şükür diyorum.5 6 bin tl telefon a para ver 150 lira turkcelle ver internet kullanma bide 5gden bahsediyorsunuz siz 4.5G yi sen bana ver de saglıklı 5G ye bakarız sonra.

Çözebilen varsa durumu yardımcı olur mu ?

Resolved!
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy Note
Telefonunuzda bu sorun hep varmıydı yoksa bir güncelleme sonrası mı oldu
0 Likes
lesyeva
Active Level 2
Galaxy Note
hep vardı turkcelle gectim geceli
0 Likes
lesyeva
Active Level 2
Galaxy Note
sonuçlar bu şekilde seyhan kardeş yandakide arkadaşım oda turkcell
0 Likes
lesyeva
Active Level 2
Galaxy Note
benim internette ki dalgalanmayı gördünüz mü download çizgisini
0 Likes
seyhann
Active Level 4
Galaxy Note
kardeş arkadaşının interneti hız konusunda tavan yapmiş seninki daha düsük internet ayarlarinı sıfırlayıp ondan sonra telefonu kapatip actin mi
0 Likes
lesyeva
Active Level 2
Galaxy Note
kardeşim bunu tek şimdi yapmıyorum inan ama nafile değişen hiç bişey yok olmadı servise göndercem
0 Likes
seyhann
Active Level 4
Galaxy Note
iyi edersin valla çünkü sonuclar normal degil
lesyeva
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkürler kardeşim sağolasın
NohutVEpilav
Active Level 3
Galaxy Note
bunu bence turkcell müşteri hizmetleriyle tartışın zorlarlarsa operatör değiştirin bence
0 Likes
seyhann
Active Level 4
Galaxy Note
Türkiye'deki en hızlı operatör türkcell zaten digerleri çöp