Note 10 cihazım var başka cihazlarda ara aktif edilemiyor bağlantı hatası diyip kapatıyor neden olabilir acaba? View Post
Note 10 cihazım var başka cihazlarda ara aktif edilemiyor bağlantı hatası diyip kapatıyor neden olabilir acaba? View Post
noW View Post
Arkadaşlar merhaba, eskiden kullandığım Samsung Note 10 telefonum vardı. Yaklaşık 3 yıl önce ekranı bozuldu. O zamanlar 8 bin TL ücret istedikleri... View Post
OneUI 4.1'e güncellenmemiş fişek gibi Note10+ ile hayırlı hafta sonları dileriz ;) View Post
Bunlar da benim cihazlarım. içlerinden sadece S9 ve S10 5Gyi sattım çünkü Note tutkunu biri olduğum için onlara alışamadım ve Note10+'ya geçiş... View Post
Galaxy Note10+ ile OneUI 2.5 ikilisinin verdiği mükemmel pil ömrünü aşağıda paylaşıyorum. ;) bir önceki model olan Note9dan 1 saat farkı var. Bu... View Post
Benim kameranın kalitesi bayağı kötü oldu eskiden böyle değildi eskiden çok iyidi ama software güncellemesini yaptıktan sonra bayağı değişti bunun bir... View Post
Bozuk batarya ile bu durumda :) acilen kurtulmam gerekiyor bu telefondan. Destek kısmındaki tanılama kısmında pil durumu zayıf diyor. View Post
Samsung cihazlarda uygulama kilidi nerden koyabilirim View Post
Merhabalar Snote un içinde aylık gider ve borç takibi yapıyorum. Yalnız borçları sayı ile yazınca link oluşturuyor. Sayıyı düzenlemek için de üzerine... View Post
Subject | Likes |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
4 |