Original topic:

Uygulama kilidi

(Topic created on: 09-21-2025 10:54 PM)
228 Views
ahmetw0
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Samsung cihazlarda uygulama kilidi nerden koyabilirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy Note
Guvenli klasorda bildirim panelinden guvenli klasoru aciyosun ordan sifre girip uygulamayi saklayabiliyosun 2. Olarakta ana ekran yukari kaydirinca ana menu oluyo uygulama aradigin vs orda ara yazan yerin sag tarafinda 3 nokta var ona basip ayarlar ordanda asagi kaydir ve Uygulamaları Ana ekranda ve Uygulamalar ekranında gizle yaziyo ordan secebilirsin

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy Note
Şuan uygulama kilidi özelliği yok belki daha sonraki güncellemelerde gelebilir şuan sadece 3. Parti uygulamalar ile oluyor onlarda ne kadar güvenli bilinmez
Galaxy Note
Uygulama kilidi yok ama guvenli klasor ve uygulama gizleme var
0 Likes
ahmetw0
Active Level 4
Galaxy Note
Wpyi nası oraya atabılırım
0 Likes
Solution
Galaxy Note
Guvenli klasorda bildirim panelinden guvenli klasoru aciyosun ordan sifre girip uygulamayi saklayabiliyosun 2. Olarakta ana ekran yukari kaydirinca ana menu oluyo uygulama aradigin vs orda ara yazan yerin sag tarafinda 3 nokta var ona basip ayarlar ordanda asagi kaydir ve Uygulamaları Ana ekranda ve Uygulamalar ekranında gizle yaziyo ordan secebilirsin
0 Likes
ahmetw0
Active Level 4
Galaxy Note
Guvenli klosere atmama rağmen wp dısarda kalıyo bunu sılmelı mıyım yoksa başka gizleme yolu var mı1758485551105.jpg
0 Likes
Galaxy Note
Silme 2. dedigim sekilde gizle
0 Likes
ahmetw0
Active Level 4
Galaxy Note
Tamamdır kral hallettim eyvallah
0 Likes
ahmetw0
Active Level 4
Galaxy Note
Tableti kardeşim de arada sırada baktığı için mesajlarımı görmesini istemiyorum da nasıl gizllicem anlayamadım
0 Likes
mfs_alpha_2
Active Level 4
Galaxy Note
Ana ekrandan gizleyebilir ya da 3.taraf uygulamalr ile yapılabilir
0 Likes