cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 5 Batarya Sorunu

(Topic created on: 12-28-2019 07:17 PM)
1607 Views
Okan01
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 5 imde batarya sorunu var. Yaşam zayıf ve 3000 mah şuan 1800 mah durumda. 4-5 saatte şarjım bitiyor. Bataryanın değişmesi gerekiyor ama merak ettiğim yetkili serviste bataryamı değiştirirsem şarjımın erken bitme sorunu ortadan kalkar mı? Daha önce böyle bir deneyimi olan varsa yazabilir mi lütfen.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Okan01,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İlk olarak, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
CanC
Beginner Level 2
Galaxy Note
Abimin S7 Edge nin bataryası tamamen bitmişti. Sürekli kapanıyordu en fazla 1 saat kullanıyordu. Samsung servisine götürdük, bataryayi değiştirdiler. Şu an çok oynamazsa günü kurtarıyor. Günde en fazla 2 kez şarja takıyordur. 1 sene önce 250 liraya yatırmıştık.
0 Likes
Okan01
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkür ederim. Bu telefonumdan önce S4 üm vardı onunda bataryasında böyle bir sorun yaşadım. Daha sonrasında garanti kapsamında yeni batarya takıldı ve 2-3 ay telefon gayet normaldi. Daha sonra eskisi gibi oldu batarya ve sürekli bitiyordu. Günde 5 defa şarja takıyordum bende gidip note 5 almıştım. Şimdi eğer batarya değişince aynı sorun olacaksa yeni telefon almak daha mantıklı.
0 Likes
CanC
Beginner Level 2
Galaxy Note
Yani bizim garantimiz dolmuştu. Seninkinin garantisi varsa ücretsiz yapacaklarsa bi dene derim. biz S7 de sorun yasamadik.
0 Likes
Okan01
Active Level 1
Galaxy Note
3 yılı geçti o nedenle ücret verip değiştireceģim deneyeceğim.
0 Likes
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy Note

members üzerinden batarya durumunu kontrol ettin mi? 

0 Likes
Okan01
Active Level 1
Galaxy Note
Evet Samsung Members ile kontrol ettim yaşam : zayıf yazıyor ve altta ise 'pilinizin durumu kötü değiştirmeniz gerekiyor' diyor. Accubattery ile kontrol ettiğimde ise 3000 mah olan kapasite şuan 1800 küsürlerde görünüyor.
0 Likes
phoenix21
Active Level 3
Galaxy Note
Pili değiştirirseniz daha iyi olur. Fiyat konusu bilmiyorum. Ama servis genelde pil stokta varsa pil değişimi konusunda çok hızlı ve hemen yardımcı olurlar. Samsung Membersta pil durumunu gösterebilir.
0 Likes
Okan01
Active Level 1
Galaxy Note
200 TL civarında bir fiyat duydum. Pazartesi günü servise götüreceğim ama aklıma takılan tek şey tekrar aynı sorun devam eder mi onuda denemekten başka çare yok sanırım.
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Okan01,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İlk olarak, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes