Original topic:

Note 20

(Topic created on: 02-13-2022 08:13 PM)
315 Views
yasin41
Active Level 2
Options
Galaxy Note
Android 12 güncellemesinden sonra sanki uygulama ve menü geçişlerinde

ufak takılmalar oluyor Hard reset attım cihaza bunu çözebilirmiyim yorumlarınız için teşekkürler 
13 Comments
Altay_737
Active Level 5
Galaxy Note
Ztn grlmeyenlerin yüzünden biz buglu kullanıyoruz samsung a f/p serisinede android 12 vermek için çalışıyo üst seviye kullananlarda buglu kullanıyo.iphonede f/p olmadığı için bug çok nadiren oluyo.ben samsung alırken bu kadar bug olacağını bilseydim eğer 12 pro max alırdım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
ikisini de kullandim, absürt buglar yok dediğin kadar. 5 günde 1 kez 60hze düştü. yani şimdi de olsa 12pro max yerine s21u tercih ederim
0 Likes
Altay_737
Active Level 5
Galaxy Note
Hz düşme var.pil tasarrufunda kasma var.arka planda uygulamaları kapatıyo asphalt 9 oynuyodum snapdan mesaj geldi 7 8 dk snapda mesajlaşdım asphaltı aıfırdan açtı oynadığım oyunu kapatdı mesela nerde bunun 12 gbram+4gb sanal ramı? Kamera uygulaması ilk 5 saniye fln kasıyo.(fotoğraf video değil)Başka buglarda vardı aklıma gelmiyo şuan.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba yasin41,

Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

• Cihazınızı, güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız, güç tasarrufu modunu pasif hale getirerek kontrol ediniz. Cihaz güç tasarrufu modundayken, daha az pil tüketmek adına, tam performans sağlamayabilir. Bu durum, cihazda donmaya/kasmaya neden olabilir. Bildirim panelinden "Güç Tasarrufu" modunu pasif hale getirebilir ya da "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Güç Tasarrufu" seçeneğini kapalı konuma getirebilirsiniz.

• Ayarlar > Cihaz Bakımı bölümünden, belirli aralıklarla sistem optimizasyonlarını yapınız.

• Cihazınızı günde bir defa yeniden başlatarak kontrol etmenizi rica ederiz.

• Herhangi bir uygulama yükledikten sonra, cihazınızda donmalar başladı ise son yüklediğiniz uygulamaları kaldırarak kontrol etmenizi rica ederiz. İndirilen bazı 3. parti uygulamalar, cihazınızda donmalara neden olabilir. İşlem için "Ayarlar > Uygulamalar" bölümünden, silmek istediğiniz uygulama içerisine giriş sağlayarak "Kaldır" bölümüne dokunduğunuzda, uygulama cihazdan kaldırılacaktır.

• Cihazda, SD kart kullanıyorsanız, SD kart kaynaklı bir durum da meydana gelmiş olabilir. SD kartınızın okuma ve yazma hızı, cihaz ile uyum sağlamadığında, cihazda donmalar meydana gelebilir. Bu nedenle, cihazınızdan SD kartınızı çıkartarak kontrol etmenizi rica ederiz.

Yukarıda paylaşmış olduğum adımları uygulamanıza rağmen, uygulamalarda ya da menü geçişlerinde donmalar devam ederse, Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları > Yavaş Cihaz bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi yapılacaktır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes