Original topic:

Note 20 ultra

(Topic created on: 02-15-2025 01:09 PM)
362 Views
FHETERAHNY
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Telefonum çok fazla ısınıyor ne yapmalıyım?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Enes_S24U
Active Level 7
Galaxy Note
Oyun oynarken her cihaz ısınır. Labs açık ise onu kapatın ya da performans yönetimi diye bir şey var, onu açın. 43°C geldiğinde otomatik soğutur ama bu soğutma işlemini 48 FPS'ye düşürerek yapar. Eğer benim FPS'im düşmesin diyorsanız, tek çare soğutucu almanız gerek.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy Note
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Enes_S24U
Active Level 7
Galaxy Note
Normal kullanımda mı yoksa oyun oynarken mi?
0 Likes
FHETERAHNY
Active Level 3
Galaxy Note
Oyun oynarken
0 Likes
Solution
Enes_S24U
Active Level 7
Galaxy Note
Oyun oynarken her cihaz ısınır. Labs açık ise onu kapatın ya da performans yönetimi diye bir şey var, onu açın. 43°C geldiğinde otomatik soğutur ama bu soğutma işlemini 48 FPS'ye düşürerek yapar. Eğer benim FPS'im düşmesin diyorsanız, tek çare soğutucu almanız gerek.
0 Likes
FHETERAHNY
Active Level 3
Galaxy Note
Sağol
Solution
Galaxy Note
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes