cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy note10 nfc çalışmıyor

(Topic created on: 02-17-2025 05:55 PM)
134 Views
palandöken
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Aktif gibi fakat kimlik vs tuttuğum zaman okumuyor nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

8 Comments
Galaxy Note
Selamünaleyküm,

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ yandaki 3 çizgi > Sistem Uygulamalarını Göster > Tamam > NFC > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret edin. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
0 Likes
palandöken
Active Level 1
Galaxy Note
Aleyküm selam 🙏teşekkürler
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy Note
Yazılımsal bir arızaysa yukarıda Tavşanlıleblebisi hocam detaylı anlatmış. Eğer sorun donanımsal bir arızaysa servise goturmeniz gerek
0 Likes
palandöken
Active Level 1
Galaxy Note
Yukarıdaki adımları uyguladım ama her hangi bir değişiklik olmadı
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy Note
Muhtemelen sorun donanımsal. NFC çipi bozulmuş veya darbeye bağlı yerinden çıkmış olabilir. Yine darbeye bağlı çip bağlantı noktasında arızalar oluşmuş olabilir ki bu anakart hasarı demektir. Eğer sorun donanımsalsa sadece çipin bozulmuş olmasını dilemekten başka çaremiz bulunmuyor. Gecmis olsun 🙏🏻
palandöken
Active Level 1
Galaxy Note
İnternetten baktım da eğer dediğiniz gibi donanımsal sorunsa tamiri yok diyor öyle mi
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy Note
Emin değilim açıkçası NFC modülü anakarta gömülüyse evet tamir mümkün olmayabilir. Ancak harici bir şekilde bağlantı sağlanmışsa tamir mümkündür.
0 Likes
Galaxy Note
O zaman yetkili servislere gösterebilirsiniz duruma göre ücret alınabilir.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/