Galaxy store b7002 hatasının çözümü nedir? View Post
Galaxy store b7002 hatasının çözümü nedir? View Post
%80 View Post
Telefon ayarlarında seçtiğim titrişim modeli var fakat WhatsApp dan gelen bildirimlerde benim seçtiğim titreşimde titremiyor WhatsApp ayarlarından... View Post
Samsung markasının asistanı bixby'e Türkçe dil desteği gelmiyor. 2 yıldır gelişmeleri takip ediyorum ve henüz bir duyuru yapılmadı. Bunun hakkında... View Post
Vay be zaman çok çabuk geçiyor : ) Android 2 seneye şöyle olur böyle olur vs diyorlar bir de. Galaxy Note 3 şu an bile günlük işlevlerini... View Post
Note 20 ultra'm pili çok hızlı bittiği için,güncelleme almadığı için ve çok ısındığı için 28 bin TL yı geçemeyecek şekilde hangi samsung... View Post
Evet arkadaşlar samsung geliştiricilerinin bir yazısı paylaşılmıştı. Kısacası şunları demişlerdi: One ui 7 Çıkış tarihiyle ilgili yapılan tahminler... View Post
Bir süre sonra kaybedeceğimden korkuyorum o düğmeler baya hassaslaştı hatta telefonu sallasam bile düşüyorlar hemen bunları nasıl yerinde tutarım... View Post
Telefonun şarj bataryası tamamen tükendi sanırım. Günde defalarca takmak zorundayım ve çok hızlı bitiyor. Bu kronik bir sorun olabilir mi? Çözüm... View Post
User | Likes Count |
---|---|
30 | |
18 | |
18 | |
18 | |
16 |