cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

B7002/P hatası nasıl düzelir

(Topic created on: 03-11-2025 07:59 PM)
206 Views
oznnn77
Beginner Level 3
Options
Galaxy Note

Galaxy store b7002 hatasının çözümü nedir?

6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim,

Ödeme Yönteminizi Kontrol Edin: Ödeme yönteminizin güncel ve geçerli olduğundan emin olun. Bu, Galaxy Store'a giderek, profilinize erişerek ve ödeme yöntemlerinizi inceleyerek yapılabilir. Önbelleği ve Verileri Temizle: Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Store > Depolama > Önbelleği Temizle ve Verileri Temizle'ye gidin. Bu, bozuk verilerden kaynaklanan sorunları çözebilir.

Galaxy Store'u Güncelleyin: Galaxy Store uygulamanızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun. Bazen, hatalar daha yeni güncellemelerde düzeltilir.

Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin: Cihazınızın yazılımının güncel olduğundan emin olun. Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle'ye gidin. Galaxy Store'u Yeniden Yükleyin: Mümkünse, Galaxy Store uygulamasını kaldırın ve yeniden yükleyin. Kaldıramıyorsanız, Ayarlar > Uygulamalar menüsünden devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmeyi deneyin. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Kararlı bir internet bağlantınız olduğundan emin olun. Sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için Wi-Fi ile mobil veri arasında geçiş yapmayı deneyin.

Bölge Ayarları: Telefonunuzdaki bölge ayarlarının ödeme yönteminizin bölgesiyle eşleştiğinden emin olun. Bazen, hesabınızın bölgesi ile ödeme yönteminizin bölgesi arasındaki tutarsızlıklar hatalara neden olabilir.

Farklı Bir Ödeme Yöntemi Deneyin: Mümkünse, sorunun geçerli ödeme yönteminde olup olmadığını görmek için farklı bir ödeme yöntemi kullanmayı deneyin. Bu adımlar sorunu çözmezse, Samsung Destek ile tekrar iletişime geçmeyi veya daha fazla uygulamalı yardım için bir Samsung Servis Merkezini ziyaret etmeyi deneyebilirsiniz. Bazen kalıcı sorunlar doğrudan sağlayıcıdan teknik destek gerektirir.

Ama bu sorun genel bir satın alma sorunudur. Galaxy store üzerinden >bize ulaş > hata raporu göndermeniz daha iyi olur
oznnn77
Beginner Level 3
Galaxy Note
Teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes
THQR
Beginner Level 3
Galaxy Note
Ben telefonu bile sıfırladım düzelmedi sanırım imei numaramiz engellendi neden engellendi bilmiyorum ama yurtdişinda bu sorunu 2 günde çözüyorlarmış imei numarasini tekrar beyaz listeye aldırtarak
0 Likes
oznnn77
Beginner Level 3
Galaxy Note
Başka telefondanda denedim galiba sorun kartta
0 Likes
THQR
Beginner Level 3
Galaxy Note
Ben 3 4 tane kart denedim aynı hatayı verdi işe yaramadı
0 Likes