- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-08-2021
06:07 AM
(Last edited
01-08-2021
07:31 AM
by
Yeşil
) in
Herkese merhaba. Yıllardır note kullanıcısıyım daha önce çevremde hep gördüğüm bir sorun bu sefer benim başıma geldi. Ekranda beyaz fontta bir sayfa açıkken arka kısımda izler var. İnternetten araştırdığıma göre amoled yanığı deniliyormuş. Bunun bir çözümü var mı? Telefonu ön sipariş ile Türkiye de ilk alanlardanım. Note 10 Plus'tan geçtim ve gayet memnunum tek canımı sıkan şey bu durumun başıma gelmesi. Not: Telefon sürekli kılıf ile.kullanıldı, hiç düşmedi ve kılcal çizik bile yok.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- @samsung
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2021 11:23 AM in
Galaxy NoteMerhaba CMVLK,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.
Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.
Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2021 07:50 AM (Last edited 01-08-2021 07:50 AM ) in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2021 07:52 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2021 09:37 AM (Last edited 01-08-2021 09:38 AM ) in
Galaxy Notebirdaha amoled yanığının oluşmasını istemiyorsanız;
•ekranda bir görüntüyü uzun süre tutmayın
•ekran parlaklığını çok açmayın
•cihazı yüksek sıcaklıklarda kullanmayın
•cihazı direkt güneş altına bırakmayın
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2021 11:23 AM in
Galaxy NoteMerhaba CMVLK,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.
Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.
Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
Teşekkürler.
MOD