Original topic:

Note 20 Ultra

(Topic created on: 01-08-2021 06:07 AM)
761 Views
CMVLK
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Herkese merhaba. Yıllardır note kullanıcısıyım daha önce çevremde hep gördüğüm bir sorun bu sefer benim başıma geldi. Ekranda beyaz fontta bir sayfa açıkken arka kısımda izler var. İnternetten araştırdığıma göre amoled yanığı deniliyormuş. Bunun bir çözümü var mı? Telefonu ön sipariş ile Türkiye de ilk alanlardanım. Note 10 Plus'tan geçtim ve gayet memnunum tek canımı sıkan şey bu durumun başıma gelmesi. Not: Telefon sürekli kılıf ile.kullanıldı, hiç düşmedi ve kılcal çizik bile yok. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba CMVLK,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
Cykros
Active Level 5
Galaxy Note
kılıf cover clear mı yoksa tek arka kılıf mı
0 Likes
OzgeHakyemez
Active Level 5
Galaxy Note
servise verin amoled yanigi ekran degisecek.
SDY_05
Active Level 8
Galaxy Note
cihazda amoled yanığı oluştuysa mecburen servise vermeniz gerekir.

birdaha amoled yanığının oluşmasını istemiyorsanız;
•ekranda bir görüntüyü uzun süre tutmayın
•ekran parlaklığını çok açmayın
•cihazı yüksek sıcaklıklarda kullanmayın
•cihazı direkt güneş altına bırakmayın
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba CMVLK,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD