Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 Plus oyunda kasma

(Topic created on: 04-19-2021 04:17 PM)
1155 Views
Gamer27
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Oyuna girdiğimde bi 40-50 saniye civarlarında sorunsuz akıcı ve 60 fps alabiliyorum sonrasında fps düşüşleri yaşıyorum denemediğim uygulama denemediğim yöntem kalmadı oyunu arka plana alıp tekrardan oyuna girdiğimde yine 40-50 saniye akıcı 60 fps sonra yine düşüyor arka plana ala ala oynamaya devam ediyorum bunun için bi önerisi olan varmı buradan hata raporu gönderdim ama mantıklı cevaplar alamadım 3 aylık cihaz bu seviyede kasmamalı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
devre dışı bırakılmaktan daha etkili bişey buldum galiba ayarlardan girip game optimizing service yazdığınızda izinlerden sistem ayarlarında değişiklik yapmasına izin verme seçeneğini seçiyorsunuz oyununuz eskisi gibi 60 fps Allah razı olsun fikir ilhamını verdiğiniz için 👍🏻🙏🏼

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
gfx aracı kullanmıyordum önceden hiç bir şekilde sonradan kasmaya başlayınca denedim bir nebze olsa azaldı kasma sorunları ama sonrasında yine aynı
0 Likes
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
256 GB hafızanın sadece 30u dolu 12 GB ramin sadece 3 GB kullanıyor
0 Likes
Galaxy Note
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum 2 haftadır falan full 60 fps oynuyorum telefonda game optimizing service diye uygulama var o yapıyor seninle alakası yok ve bu uygulama rootsuz kaldırılmıyor
0 Likes
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
devre dışı bırakabiliyormuyuz acaba
0 Likes
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
sen normalde kaç fps alıyorsun
0 Likes
Galaxy Note
Akıcıda 40 fps alıyordum o derece şimdi HD de 60 fps alıyorum devre dışı bırakılamıyor çünkü lanet şey ona göre yapılmış ve yıllardır var düzeltileceğini hiç sanmam bu telefonda benim son samsung telefonum olacak zaten satma şansım olsa satardım ben
0 Likes
Solution
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
devre dışı bırakılmaktan daha etkili bişey buldum galiba ayarlardan girip game optimizing service yazdığınızda izinlerden sistem ayarlarında değişiklik yapmasına izin verme seçeneğini seçiyorsunuz oyununuz eskisi gibi 60 fps Allah razı olsun fikir ilhamını verdiğiniz için 👍🏻🙏🏼
0 Likes
Galaxy Note
Ben de yaptım onu ama işe yaramamıştı düzeldiyse ne güzel
0 Likes
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
bide düzeltilir mi acaba yoksa satıp xiaomiye geçiş yapıcam
0 Likes