cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pubg Mobile Ses Kasma Sorunu

(Topic created on: 05-04-2021 02:35 PM)
531 Views
MehmetErdaL
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar yeni güncellemedennsonra oyunda düşmanın nereden geldiğini algılayamıyorum.

Sağdan mı soldan mı geliyor hiç anlaşılamıyor.
Telefon ayarlarında MONO kapalı amcak durum yine aynı. 
Önce oyunu silip yükledim olmadı. Daha sonra telefon ayarlarını fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı ve son olarak hard fortmat attım yine olmadı.
Çözüm sağlayabilecek olan var mı? Teşekkür ederim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MehmetErdaL,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy Note
Oyun veya kulaklıkla ilgili olabilir.
MehmetErdaL
Active Level 3
Galaxy Note
Dedimya oyunu hatta telefonu komple sildim yeniledim. Kulaklık değişimleri yaptım.sonuç değişmedi
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MehmetErdaL,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD