Original topic:

Note 10 Lite !

(Topic created on: 03-05-2020 12:35 PM)
1297 Views
buneyaa
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar; benim dert yanacağım bir konu var. Yeni çıkarılmış olunan galaxy note 10 lite modeli hakkında. Şahsi görüşüm; Bu model yıllardır kullanmış olduğum note serisinin kalitesini düşürmüş, telefonu internetten inceledim görüntü olarak, özellik olarak sanki A serisi bi telefon kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor. Samsung bence bu hatadan bir an önce vazgeçmeli, şahsım adına söylüyorum bu şekilde olursa bi sonraki süreçte note serisini tercih etmeyi düşünmüyorum çünkü bir artısı bir havası, ayrıcalığı kalmadı. Note serisi S serisinin de üstündedir, samsung'un premium ürünüdür ve kullanmak bir ayrıcalıktır. Düşüncelerim bu şekilde. Benim gibi düşünen çok insan olduğunu ve bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba buneyaa,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
alikemal
Active Level 1
Galaxy Note
bu lite modeli yani alt seviyesi şu şekilde note 10 cihaz premium segmenttedir yanına lite eklenince orta segment seviyelere dusuyor yani bisey değişmiş değil sizin aldığınız cihaz orta seviye yani a serisi gibi hissetmeniz normal
buneyaa
Active Level 1
Galaxy Note
aslında kast ettiğim bu note isminin orta seviyelere indi gibi algılanması mevzusu.
Fatihh
Active Level 7
Galaxy Note
Lite modeli normal üst segmente göre yorumlamak doğru olmaz lite model olunca özelliklerle birlikte fiyat da düşüyor doğal olarak bu gayet normal
0 Likes
LindaS
Active Level 4
Galaxy Note
samsung note serisinde ilk kez ayrıma gidiyor. yalnızca note 10 şeklinde piyasa sürülse ve orta seviye bir cihaz olsa idi dediginiz doğru olurdu. fakat note 10 da artık kendi içinde ayrılıyor. daha iyisi çıkana kadar en iyisi note 10+
LindaS
Active Level 4
Galaxy Note
demek istediğinizi ikinci yorumunuzda anladım. Bu şekilde ayrıma gitmek note serisine gölge düşürüyor demek istediniz galiba . sadece note 10 ve note 10 plus yeterli olurdu bence de. fiyat olarak fazla gelenler için ucuzunu yapalım da para kazanalim diye düşünmüş olmalılar.
buneyaa
Active Level 1
Galaxy Note
aynen öyle, sen amiral gemini orta seviyeye indiremezsin çünkü marka, kalite kolay oluşmuyor yıllar alıyor. Galaxy note; kalemiyle öne çıkan bir telefon bunun yanında en yeni özelliklerini de barındırıyor. Yıllardır akılda hep bu şekilde kalıyor, telefona kalem koymak belki zor bisey değil ama o kaliteyi yakalamak iste o kolay değil zamanında LG de stylus olarak denedi ama tutturamamıştı.
alikemal
Active Level 1
Galaxy Note
adamlar yeni telefon satmak için bu şekilde yapıyorlar şimdi sen note serisi telefon almak istiyorsun ama paran o seviyelerle çıkamadığı için eski model note telefon almak zorunda kalıyorsun. bu firmaların hoşuna gitmiyor ve bak diyor al sana örnek note10 lite aynı note 10 görünümünde bak kalemi var hatta yazılımı da güncel bunu tercih et diyor. nedeni de Sen eski cihazları alınca firmalar para kazanamıyor bu şekilde strateji uyguluyorlar
buneyaa
Active Level 1
Galaxy Note
Para kazanmak için dediğine katılıyorum, ama note alamadığı için eski cihaz alıyorlara katılmıyorum çünkü note serisinde yılda bir kez yeni ürün çıkartılırken orta seviyelerde yani A ve M serilerinde yıl boyunca sürekli yeni ve güncel yazılımlı cihazlar çıkıyor üstelik 3 bin tl bandında. Bunu tercih edebilirler.
alikemal
Active Level 1
Galaxy Note
ben kendimden bahsediyorum benim gibi çok insan vardır a ve m serisini tercih etmiyoruz çünkü **bleep** geliyor o yüzden amiral gemisi tercih ediyoruz ve o orta seviye cihazların kamerasında ois i yok bir diğer neden de amiral.gemisi almamızın nedeni bu eski de olsa amiral gemisi alıyoruz